Θα πάει μ’ αυτούς που έχει…

Δυο προπονήσεις και η σημερινή απομένουν μέχρι την πρεμιέρα του Σαββάτου και ο Ζόρζε Κόστα ακόμα δεν έχει δει καμιά προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας. Αναγκαστικά, θα πορευτεί – τουλάχιστον για τον αγώνα με την Ομόνοια – με αυτούς που έχει.

Κάτω από τα δοκάρια θα παρατάξει το Βαλβέρδ, εν αναμονή και δεύτερου τερματοφύλακα. Στην άμυνα είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος, αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Παβίσεβιτς, ο οποίος θα δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα. Ο Μαυροβούνιος, θα αγωνιστεί είτε στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Άντιτς να πηγαίνει στο αριστερό, είτε ως κεντρικός μπακ. Στην πρώτη περίπτωση, το αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ζόρζε και Αλέξα ή Οικονόμου, ενώ στη δεύτερη στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Αβραάμ εάν επιστρέψει άπραγος από την Ουκρανία. Σε περίπτωση που ο Παβίσεβιτς δεν είναι έτοιμος, δεν αποκλείεται να επιστρατευτεί και ο Τζέισον Δημητρίου ως δεξί μπακ, αν και ο αρχικός σχεδιασμός τον ήθελε να ντεμπουτάρει σε 15 μέρες, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Στην έσχατη περίπτωση, για το δεξί άκρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο Ζαχαρίας Θεοδώρου αφού, έστω κι αν είναι αμυντικός μέσος, ξέρει καλά τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Στη μεσαία γραμμή ο Μάκος είναι ο σίγουρος με παρτενέρ τον Αλέξα. Εάν ο Ρουμάνος μεταφερθεί στα μπακ, τότε δίπλα στον Ελλαδίτη μέσο θα βρεθεί ο Χρίστος Μαραγκός. Μπροστά τους φυσικά ο Γκαρσία, που θα έχει το δύσκολο ρόλο της τροφοδότησης της επιθετικής μας γραμμής. Τον Κολαούτι μπροστά, αναμένεται να πλαισιώνουν οι Σουσιάν και Φοφανά, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Δύσκολα κάποια ή κάποιες μεταγραφές θα διαφοροποιήσουν το αρχικό πλάνο, αν και στο πρόσφατο παρελθόν είδαμε το αντίθετο. Ο Γκαρσία για παράδειγμα με το που ήρθε ρίχτηκε στα βαθιά, όντως και ο καλύτερος παίχτης του αγώνα. Απίθανο όμως να έχουμε για δεύτερη φορά το ίδιο φαινόμενο. Μάλλον ο Ζόρζε Κόστα θα πάει μ’ αυτούς που έχει…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ