Δύο με τρεις μεταγραφές

Δύο με τρεις μεταγραφές αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το Σάββατο. Πιο συγκεκριμένα θα αποκτηθεί σίγουρα  ένας τερματοφύλακας για να καλύψει το κενό που άφησε ο Μάστρου με τις προσπάθειες να γίνονται προς την κατεύθυνση του Νέγκρι. Αυτό, καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον εκτός πλάνων Μαρσίνιο, τη λύση της συνεργασίας με τον οποίο επιδιώκουμε. Επειδή μάλιστα ο μάνατζερ δεν έχει πλέον και τις… καλύτερες σχέσεις με τον “αόρατο άνθρωπο των μεταγραφών” όπως τον αποκάλεσε ψες ο Αχιλλέας Νικολάου – αναφερόμενος προφανώς στον εκτελεστικό σύμβουλο της ομάδας – χρέη διαμεσολαβητή φέρεται να ανέλαβε ο τέως πρόεδρος Σάββας Κάκος, ο οποίος βρίσκεται κοντά στη νέα διοίκηση, οικονομικά και άλλως πως.

Επιπλέον, αναζητείται και αριστερός ακραίος αμυντικός. Εδώ ο Ζόρζε Κόστα έχει δύο επιλογές. Ή θα θελήσει να αποκτήσει ένα επιθετικογενές αριστερό μπακ, όπως αρέσκεται να χρησιμοποιεί ή θα επιδιώξει να αποκτήσει ένα αριστερό ακραίο αμυντικό, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας, λόγω και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στη συγκεκριμένη θέση. Θυμίζουμε ότι πριν το κάζο με την Γκέφλε, κλειστός για τη θέση ήταν ο Ηλίας Χαραλάμπους, για τον οποίο έγινε και… καυγάς στο αεροπλάνο καθ’ οδόν για τη Σουηδία! Ο Κύπριος διεθνής τελικά υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Δόξα. Η περίπτωση Μάρκο Αουρέλιο που βγήκε στο φως τις τελευταίες μέρες πάντως ναυάγησε, μετά το οριστικό “όχι” της ομάδας της Άχνας.

Δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για επιθετικό κορυφής ανεβάζοντας τον αριθμό των κινήσεων στις τέσσερις, καθώς για τη θέση αυτή πέραν του Κολαούτι, δεν υπάρχει άλλη λύση ολόκληρου 90λέπτου. Εκτός απροόπτου, ο Τόνι Κάλβο θα είναι ο παίχτης που θα καλύψει το κενό στο δεξί φτερό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ