Εβδομάδα αγωνιστικών υποχρεώσεων

Σε εβδομάδα αγωνιστικών υποχρεώσεων μπαίνουμε σήμερα καθώς το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ομόνοια στις 19:00 η ώρα στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Τα ζητήματα στην ομάδα που παραμένουν ανοικτά είναι αρκετά και πολλά από αυτά αναμένεται ότι θα κλείσουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Αυτά που βρίσκονται στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες έχουν να κάνουν με την επιστροφή του Τόνι Κάλβο στην ομάδα μας αλλά και με την εξεύρεση ενός τερματοφύλακα. Όπως σας αποκάλυψε χθες πρώτο το Anorthosis24, ο Ζόρζε Κόστα άναψε το πράσινο φως για την επιστροφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού και η Διοίκηση βρίσκεται σε επαφές με τον ποδοσφαιριστή για επανένταξη του στο ρόστερ. Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει αρκετά στον Τόνι Κάλβο και τον θεωρεί ως τον ιδανικότερο για το δεξί φτερό της επίθεσης.

Το δεύτερο ζήτημα έχει να κάνει με το θέμα του τερματοφύλακα. Η αποδέσμευση του Χρήστου Μάστρου επείγει την μετεγραφή ενός αξιόλογου τερματοφύλακα στην ομάδα όπου θα αποτελέσει το δίδυμο τερματοφυλάκων με τον Μάθιου Βαλβέρδ. Αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Απομένουν πέντε ημέρες λοιπόν για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Ο τεχνικός της ομάδας μας δουλεύει εντατικά για να παρουσιάσει την ομάδα πανέτοιμη στο ντέρμπι του Σαββάτου ούτως ώστε να μπει με το δεξί στη νέα σεζόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ