Μεγάλη Ανορθωσιάτικη εκδήλωση στη Λεμεσό

Όπως αναφέραμε και χθες, η οικονομική εκστρατεία του Σωματείου, επικεφαλής της οποίας τέθηκε ο πρόεδρος Αχιλλέας Νικολάου, ξεκινά από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα, αύριο Δευτέρα, στις 8μμ, ο κ. Νικολάου, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, θα παραστούν σε επαρχιακή εκδήλωση στο Θεμιστόκλειο. Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι την αύριο Δευτέρα στις  8μμ θα πραγματοποιηθεί Επαρχιακή συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών της ομάδας μας στο «Θεμιστόκλειο» αθλητικό κέντρο, στην Λεμεσό.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου μας κ.Αχιλλέας Νικολάου καλεί όλους τους Ανορθωσιάτες σε αυτή την ανοικτή συγκέντρωση για ενημέρωση τους, αλλά και συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.
Στη συγκέντρωση θα παρευρεθεί και μεγάλη αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Παλαιμάχων.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πωλούνται εισιτήρια του αγώνα με την Ομόνοια, κάρτες διαρκείας, θα γίνονται εισπράξεις συνδρομών των μελών του Σωματείου, καθώς θα συμπληρώνονται τα στοιχεία όσων επιθυμούν να προσφέρουν με μηνιαίες εισφορές μέσων τραπεζικών εντολών.
Θα είναι μια μεγάλη Ανορθωσιάτη εκδήλωση, να είστε όλοι εκεί.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ