Ποδοσφαιριστής – κλειδί για τον Ζόρζε Κόστα

Ο Αγγλοκύπριος ακραίος αμυντικός της ομάδας μας, Τζέισον Δημητρίου, δείχνει να ξεπερνά για τα καλά τον τραυματισμό του και να είναι έτοιμος να διεκδικήσει θέση στην αποστολή στα επίσημα παιγνίδια που έρχονται. Σήμερα, στο πρωινό φιλικό απέναντι στον Χαλκάνορα, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας και αυτό που απομένει είναι να φτάσει στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας με τους συμπαίκτες του.

Ο Τζέισον Δημητρίου, όταν επανέλθει για τα καλά, αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους ποδοσφαιριστές – κλειδιά για την Ανόρθωση του Ζόρζε Κόστα. Ο Πορτογάλος τεχνικός αρέσκεται στο να αγωνίζεται με ακραίους αμυντικούς που επιτίθενται αρκετά, και ο Τζέισον είναι ένας τέτοιος ακραίος αμυντικός. Μάλιστα, ο Αγγλοκύπριος δεν διακρίνεται μόνο για τα επιθετικά του καθήκοντα αλλά και για τα αμυντικά του, και στα χαρτιά είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που ήρθε στην ομάδα για αυτή τη θέση μετά που ο Πουρσαιτίδης έφυγε για το ΑΠΟΕΛ.

Αν θυμηθούμε και από τα παιγνίδια της ομάδας μας απέναντι στην ΑΕΚ, ένας ποδοσφαιριστής που μας έκανε αρκετή ζημιά ήταν ο Τζέισον Δημητρίου. Και επιθετικά, καθώς πολλές από τις επιθετικές ενέργειες της ΑΕΚ ξεκινούσαν από τα πόδια του, αλλά και αμυντικά καθώς ο εκάστοτε ακραίος επιθετικός μας που βρισκόταν απέναντί του αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα στο να γίνει επικίνδυνος.

Με γρήγορες κινήσεις, κατορθώσαμε το καλοκαίρι να τον φέρουμε στην ομάδα μας, αν και είχαμε συμφωνία μαζί του και πριν μερικά χρόνια αλλά πάλι οι διεργασίες στα διοικητικά είχαν ως αποτέλεσμα να πάει στην ΑΕΚ. Όταν είναι απόλυτα έτοιμος, ο Τζέισον Δημητρίου αναμένεται να δώσει αρκετά στην ομάδα και να αποτελέσει πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για εμάς. Είχε φυσικά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, αλλά με σωστή δουλειά θα επανέλθει στις εμφανίσεις που μπορεί να κάνει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ