Στοίχημα ένα γεμάτο ΠΑΠ

Μόλις μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη του πρωταθλήματος, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την Ομόνοια στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Όπως είπαμε ξανά από την ιστοσελίδα μας, τα πρώτα δύο παιγνίδια, με Ομόνοια και Απόλλωνα δεν θα κρίνουν τη χρονιά, αλλά θα θέσουν τις βάσεις για κάτι καλό ή κάτι κακό. Το δικό μας στοίχημα, είναι την πρώτη αγωνιστική να γεμίσουμε το Αντώνης Παπαδόπουλος και  να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες της ομάδας για νικηφόρο ποδαρικό στη νέα χρονιά.

Η τιμή των εισιτηρίων έχει πέσει από τα 20 Ευρώ στα 15, αλλά η Διοίκηση έβαλε καπέλο 5 Ευρώ στην τιμή, κάτι που επαναφέρει την τιμή των εισιτηρίων στα 20 Ευρώ. Άποψή μας είναι ότι το καπέλο μπορούσε να αποφευχθεί, καθώς το στοίχημα είναι ο κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο και βάζοντας την τιμή στα 20 Ευρώ, θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για πολλούς στο να έρθουν το παιγνίδι.

Όπως είπαμε ξανά, η ομάδα και η διοίκηση πρέπει να δείξουν έργο πριν αρχίσουν και πάλι να «ζητούν» από τον κόσμο, που έδωσε αρκετά χρήματα από το υστέρημα του τα τελευταία χρόνια για την ομάδα. Αν για παράδειγμα κερδίσουμε την Ομόνοια στην πρώτη αγωνιστική, τότε η ψυχολογία όλων μας θα ανεβεί και τότε θα «δικαιολογείτο» ένα καπέλο στη δεύτερη αγωνιστική απέναντι στον Απόλλωνα.

Όπως και να έχει, ο κόσμος πρέπει να βρεθεί το επόμενο Σάββατο στο Αντώνης Παπαδόπουλος και να είναι ο 12ος ποδοσφαιριστής της ομάδας. Μπορεί η ομάδα να μας «πρόσφερε» αρκετές πίκρες τα τελευταία χρόνια, αλλά η νέα αρχή που κάνουμε πλέον ελπίζουμε πως θα είναι ουσιαστική και στο τέλος θα έρθουν οι επιτυχίες που τόσο μας λείπουν τα τελευταία χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ