Αργούν οι αποχωρήσεις, αργούν και οι προσθήκες

Με μια μόλις βδομάδα να απομένει για την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος, λίγο πολύ το δυναμικό της ομάδας μας είναι στον… αέρα. Η αποχώρηση του Χρίστου Μάστρου ήταν απλά αυτή που άνοιξε την πόρτα εξόδου, με τουλάχιστον δυο ακόμα ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στον προθάλαμο. Αντίθετα, ο Ζόρζε Κόστα και η επιτροπή προγραμματισμού ξεψαχνίζουν βιογραφικά τερματοφυλάκων, αμυντικών και όχι μόνο, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί ποιοτικά η ομάδα το συντομότερο δυνατόν.

Δεν είναι δα μυστικό, ότι στον προθάλαμο της εξόδου βρίσκονται οι Μαρσίνιο και Γκριγκαλασβίλι. Ο Βραζιλιάνος, ήρθε στην ομάδα μετά από σχεδόν ένα χρόνο απραξίας για να περάσει από δοκιμαστικά. Ανεξαρτήτως αν είχε προηγουμένως δηλωθεί επίσημα ότι δεν τίθεται θέμα δοκιμαστικών τη φετινή χρονιά! Όπως και να ‘χει, πέρασε τα δοκιμαστικά, ενσωματώθηκε στην ομάδα και στην πορεία ανακαλύψαμε ότι… δεν έχει διάρκεια! Η προσπάθεια ωστόσο να αποδεσμευτεί δεν είναι ότι πιο εύκολο – για πολλούς και διάφορους λόγους – και δεν θα ήταν έκπληξη αν στο τέλος μας έμενε!

Ο Γκριγκαλασβίλι από την άλλη, επίσης ήρθε στην ομάδα και ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιό του έξι ημέρες μετά την κατ’ αρχήν συμφωνία. Σκοπός της καθόδου του ποδοσφαιριστή στην Κύπρο – σύμφωνα με το μάνατζερ του – ήταν να αγωνιστεί για ένα χρόνο, να προσελκύσει τα βλέμματα ευρωπαϊκών συλλόγων και να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Λογάριαζε ωστόσο χωρίς τον ξενοδόχο ή καλύτερα τον… παράγοντα επικοινωνία! Ο άνθρωπος δεν ξέρει λέξη αγγλικά, ούτε έχει άλλη δυνατότητα συνεννόησης με τους συμποδοσφαιριστές του. Αισθάνεται μόνος και αποκομμένος, κάτι που έδειξε και στο γήπεδο στον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που πήρε. Η αλήθεια είναι όμως ότι ακόμα μια αποδέσμευση – έχει ήδη τρεις μετακινήσεις σ’ ένα χρόνο – δεν θα φάνταζε όμορφα στο βιογραφικό του…

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι πιθανόν οι προσθήκες στο ρόστερ, για την ώρα να μπλοκάρονται από τις αποχωρήσεις. Ήδη το μισθολόγιο όπως είχε ανακοινώσει ο Σάββας Κάκος ήταν στα 2 εκατομμύρια 300 χιλιάδες, ενώ η πρόσληψη προπονητή και βοηθού το εκτόξευσαν στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Δεν πάει πιο πάνω!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ