Τελευταίο φιλικό τεστάρισμα

Το τελευταίο της φιλικό θα δώσει αύριο η ομάδα μας εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου με τον τεχνικό της ομάδας μας, Ζόρζε Κόστα, να θέλει να δει το επίπεδο ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος για τον οποίο διευθετήθηκε και δεύτερο φιλικό παιχνίδι, την ίδια ημέρα το πρωί απέναντι στον Χαλκάνωρα.

Το πρωϊνό φιλικό τεστ το οποίο είναι προγραμματισμένο στις 9:30, θα προσφερθεί κυρίως για ποδοσφαιριστές οι οποίοι θεωρούνται ως λύσεις από τον πάγκο. Βέβαια, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο καθώς είναι σίγουρο ότι θα αγωνίζονται αυτοί που θα προσφέρουν τα αναμενόμενα και θα ικανοποιούν τον τεχνικό της ομάδας μας.

To δεύτερο φιλικό το οποίο θα αρχίσει στις 19:00 απέναντι στην Ε.Ν.Π, μπορεί να θεωρηθεί ως ένα πιο δυνατό τεστ στο οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα στηρικτεί κατά κύριο λόγο στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Ομόνοια.

Απομένει πλέον μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της σεζόν και η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμη και αντάξια των προσδοκιών μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ