Στη Δερύνεια ο Λινάρδος

Πέρσι το Δεκέμβρη, η ομάδα μας ανακοίνωνε την απόκτηση του υποσχόμενου Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού Πάνου Λινάρδου. Μετά την αλλαγή προπονητή – δύο για την ακρίβεια – ο Λινάρδος δεν κρίθηκε ικανός για να ακολουθήσει την ομάδα στην προετοιμασία, με το αιτιολογικό ότι είχαν ήδη αποκτηθεί δυο παίχτες για τη θέση, οι Μαρσίνιο και Γκρικαλασβίλι. Άσχετο αν ο πρώτος είναι στην πόρτα εξόδου και ο δεύτερος στα αζήτητα!

Αυτό που είχε λεχθεί τότε, ήταν ότι ο Λινάρδος θα πήγαινε σε άλλη ομάδα ως δανεικός, κατά προτίμηση ομάδα πρώτης κατηγορίας, ώστε να παρακολουθείται η εξέλιξη του ποδοσφαιριστή από δικής μας πλευράς. Σήμερα ωστόσο, ο 22χρονος Ελλαδίτης ανακοινώθηκε ως ελεύθερη μεταγραφή από την Αναγέννηση Δερύνειας με συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου και επιλογή ανανέωσης για ακόμα ένα.

Κάπου εδώ, τελειώνει η «καριέρα» του Λινάρδου στην Ανόρθωση, ο οποίος στα ελάχιστα δείγματα που έδωσε με τα χρώματα της ομάδας μας – όπως στο πρώτο δίτερμα – έδειχνε να επιβεβαιώνει την καλή φήμη που το συνόδευε από την περσινή χρονιά, όταν αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΑΕΖ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ