Τα ατού του Ζόρζε Κόστα

Ο Ζόρζε Κόστα δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι στο φιλικό με την ΑΕΛ είδε κάποια πράγματα που τον κάνουν να αισιοδοξεί ή αν μη τι άλλο τον αποφορτίζουν από το δύσκολο έργο της προετοιμασίας της ομάδας εκ του μηδενός.

Αρχής γενομένης από την αμυντική γραμμή, στο πρόσωπο του Σάβο Παβίσεβιτς η ομάδα έχει βρει έναν μυαλωμένο αμυντικό που χειρίζεται μπάλα και καταστάσεις με την εμπειρία του και το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Ο δυναμικός αμυντικός είναι βασικός και αναντικατάστατος στα μέχρι τώρα επίσημα και ανεπίσημα παιχνίδια, ενώ στα προτερήματά του είναι και η ευχέρεια να βοηθήσει στα άκρα της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή ο Γκαρσία ήρθε να κάνει την διαφορά και ο Λατινοαμερικάνος έδειξε από την αρχή ότι μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα με την δημιουργικότητα και την τεχνική του κατάρτιση. Άλλωστε ήδη έχει χυθεί αρκετό μελάνι για την χρησιμοποίησή του στα.. άκρα της επίθεσης και όχι στον άξονα στον επαναληπτικό με την Γκέφλε.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Ρομπέρτο Κολαούτι είναι ένας επιθετικός με χαρακτηριστικά που σπανίζουν τόσο από το υπάρχον ρόστερ, αλλά και από τα αντίστοιχα ρόστερ των τελευταίων ετών. Ο Αργεντινός δείχνει συνεχώς ότι δεν ήρθε για διακοπές, έχοντας και διάθεση και κίνητρο, ενώ τέτοιο κεφαλοσφαιριστή έχουμε να δούμε από την εποχή του Νίκου Φρούσσου.

Την δεδομένη στιγμή το ζητούμενο είναι οι ηγέτες της κάθε γραμμής να πλαισιωθούν από ποδοσφαιριστές που να μπορούν να τους τροφοδοτούν και πλαισιώνουν ιδανικά. Όπως άλλωστε δήλωσε ο νέος προπονητής, σε κάποιες γραμμές υπάρχει αυτή η δυνατότητα και σε κάποιες άλλες όχι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ