Καλή επιλογή υπό τις περιστάσεις

Αναμφίβολα ο Πορτογάλος υπό τις περιστάσεις κρίνεται καλή επιλογή για τον πάγκο της ομάδας μας. Μπορεί το ανεπιτυχές πέρασμα του από την ΑΕΛ να καθιστά μερίδα των φίλων της ομάδας μας δύσπιστη κατά πόσο θα πετύχει ο Πορτογάλος, ωστόσο το όνομα που κουβαλά σε συνδυασμό με τις εμπειρίες του, κυρίως ως ποδοσφαιριστής,  έρχονται ως αντίβαρο.

– Γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα, την πρόσφατη κυπριακή πραγματικότητα, και όχι αυτή του 2008.

– Οι εμπειρίες του από το πέρασμα του από τη Ρουμανία θα τον βοηθήσουν να βρει κώδικα επικοινωνίας με τους Αλέξα και Γκαλαμάζ.

– Οι Λατίνοι σταρ της ομάδας μας λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα επικοινωνίας μαζί του, καθώς ο Πορτογάλος στην καριέρα του είχε ουκ ολίγα πάρε δώσε με Λατίνους. Τώρα το μόνο που απομένει είναι να ταιριάξουν τα χνώτα τους.

– Είναι θιασώτης του 4-3-3, σύστημα το οποίο εφάρμοζε ο Χρίστος Κασσιανός και οι πλείστοι εκ των προκατόχων, έτσι δεν θα προβούμε σε αλλαγή συστήματος 15 μέρες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

– Είναι νεαρός σε ηλικία και φιλόδοξος, γνωρίζει πολύ καλά πως ένα πετυχημένο του πέρασμα στην Ανόρθωση θα τον εκτοξεύσει, ενώ στην περίπτωση που αποτύχει πολύ πιθανό να βολοδέρνει δεξιά κι αριστερά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ