Η επόμενη ημέρα

Με νέο Πρόεδρο τον Αχιλλέα Νικολάου συνεχίζει από αύριο η ομάδα μας, μετά και τη σημερινή υπερψήφιση στην Εκλογική Συνέλευση του συνδυασμού που κατέθεσε. Πολλά είναι τα ανοιχτά ζητήματα στην ομάδα και στο Σωματείο, που από απόψε θα πρέπει να γίνει σωστή δουλειά για να μπει η ομάδα και πάλι σε μία σωστή πορεία.

Το πιο σημαντικό ζήτημα αυτή τη στιγμή, όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είναι η εξεύρεση του προπονητή με τον οποίο θα πορευθεί η ομάδα. Και ο Αχιλλέας Νικολάου αλλά και ο Χρίστος Πουλλαίδης, στις δηλώσεις τους σήμερα ανέφεραν πως είναι το πρώτο ζήτημα που θα «τρέξουν». Η επιλογή του προπονητή θα κρίνει κατά πολύ και την πορεία που θα έχει η ομάδα μέσα στη χρονιά, για αυτό θα πρέπει η επιλογή να είναι η σωστότερη με βάση τις σημερινές περιστάσεις.

Υπάρχει και το ζήτημα του ρόστερ. Όπως ανέφερε σε συνεντεύξεις του τις προηγούμενες ημέρες ο νέος Πρόεδρος, ο προϋπολογισμός θα πρέπει να μειωθεί. Για να μειωθεί, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να γίνουν κάποιες ανακατατάξεις στο ρόστερ, κάτι που πιθανώς θα φέρει αποδεσμεύσεις. Επίσης, ο νέος προπονητής πιθανό να θελήσει κάποια μεταγραφική ενίσχυση και έτσι το κεφάλαιο προσθαφαιρέσεων να μην έχει κλείσει, αν και βρισκόμαστε μόλις δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των υποχρεώσεων μας στο πρωτάθλημα.

Στο οικονομικό τώρα, η ομάδα χρειάζεται άμεσα κάποια χρήματα για τις άμεσες υποχρεώσεις τις, αλλά και για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου που πλησιάζουν απειλητικά. Όπως σας αναφέραμε προηγουμένως, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ με δική του πρωτοβουλία κατάφερε να μαζέψει 175 χιλιάδες Ευρώ, ποσό πολύ μεγάλο και αναγκαίο για τις οικονομικές υποχρεώσεις του Σωματείου. Την ίδια ώρα όμως, θα πρέπει να εξευρεθούν εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ για να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας, σε μία περίοδο που δεν υπάρχουν έσοδα για την ομάδα. Κάτι που σημαίνει πως κάποιοι θα χρειαστεί να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, αλλά ίσως και να προχωρήσουν σε κάποιους διακανονισμούς.

Αύριο ξημερώνει λοιπόν μία νέα ημέρα για την ομάδα μας. Είναι στο χέρι λοιπόν του νέου Δ.Σ να μάθει από τα προηγούμενα λάθη (του), και να καταφέρει να βάλει την ομάδα σε μία σωστή αλλά και πρωταγωνιστική πορεία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ