Σε εξέλιξη η Εκλογική Συνέλευση

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η κρίσιμη Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου, η οποία πραγματοποιείται στο Κτήμα Μακένζυ και η οποία ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα. Μοναδική υποψηφιότητα ο συνδυασμός του Αχιλλέα Νικολάου. Όπως προνοεί το Καταστατικό του Συλλόγου, ανεξαρτήτως του ότι η υποψηφιότητα είναι μόνο μια, θα διαμοιραστεί κανονικά ψηφοδέλτιο στα μέλη, ώστε να ψηφίσουν είτε υπέρ, είτε κατά του συνδυασμού υπό τον κ. Αχιλλέα Νικολάου. Εάν τα μέλη υπερψηφίσουν το συνδυασμό, τότε αυτόματα συγκροτείται το Εκτελεστικό Συμβούλιο από τις 8 υποψηφιότητες, ενώ μέσα στις επόμενες 15 μέρες ο κ. Αχιλλέας Νικολάου θα πρέπει να συμπληρώσει το 15μελές του συμβούλιο με ακόμα 7 άτομα. Στην πορεία, έχει το δικαίωμα να διορίσει ακόμα 5 συμβούλους. Στην αντίθετη περίπτωση που τα μέλη καταψηφίσουν το συνδυασμό, είτε θα προκηρυχθούν νέες εκλογές, είτε θα ανατεθεί σε κάποιο από τα μέλη η προεδρία, με υποχρέωση του συγκεκριμένου μέλους να σχηματίσει συνδυασμό και να τον φέρει σε Συνέλευση εντός 15 ημερών.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΣΗΣ

– Περίπου 80 άτομα στο χώρο της Συνέλευσης, αριθμός μικρός σε σχέση με τη σημαντικότητα της σημερινής ημέρας αλλά και των μελών της ομάδας

– Πολλά από τα μέλη προηγούμενων διοικήσεων έχουν καταφθάσει, όπως επίσης και ο υποψήφιος Πρόεδρος Αχιλλέας Νικολάου. Μεταξύ άλλων, παρευρίσκονται οι Σάββας Κάκος, Κίκης Κωνσταντίνου, Στέλιος Χαραλάμπους, Ευγένιος Χαμπουλλάς.

– Αυξάνεται σιγά σιγά η προσέλευση των μελών στο χώρο, ενώ αρκετοί οργανωμένοι δίνουν επίσης το παρών τους.

– Ξεκίνησε η Συνεδρία με τον Χρίστο Γεράνη να καλεί στο Βήμα τον Προεδρεύων της Συνέλευσης, το Νομικό Κωνσταντίνο Ταμπουρλά.

– Στο βήμα τώρα ο Σάββας Κάκος.

– Στην ομιλία του ο Πρώην Πρόεδρος Σάββας Κάκος ανέφερε πως απέτυχε στην ηγεσία του Σωματείου και ζήτησε συγνώμη. Ανέφερε πως αποδείχθηκε μικρός για την Ανόρθωση και παραδέχθηκε τα λάθη του. «Δεν κατάφερα να εμπνεύσω», ανέφερε. Πρόσθεσε πως αποχωρεί από τα διοικητικά αλλά θα σταθεί δίπλα από κάθε Διοίκηση.

– Στη δική του ομιλία, ο Χρίστος Πουλλαίδης ανέφερε η Ανόρθωση μας έμαθε να μην διχάζει, αλλά να ενώνει και πως αποτελεί φάρο επιστροφής μας στις πατρογονικές μας εστίες.

– Στο βήμα και ο Κυριάκος Κούσιος, ο οποίος ανέφερε πως ο στόχος αυτή τη στιγμή θα πρέπει να είναι η οικονομική αυτονομία και όχι το Champions League και οι τίτλοι. Πρόσθεσε ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας πρέπει να το στηρίξουμε όλοι.

– Ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων.

– Επικυρώθηκε η υποψηφιότητα του συνδυασμού του Αχιλλέα Νικολάου, ο οποίος είναι πλέον ο νέος Πρόεδρος του Σωματείου για τριετή θητεία. Από τα 230 μέλη που ψήφισαν, 171 ψήφισαν υπέρ του συνδυασμού Αχιλλέα Νικολάου, 52 κατά ενώ 7 ήταν λευκά.

sineleusi 1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ