Τα νέα από το μέτωπο του χρέους

Ένα από τα φλέγοντα θέματα που αναμένεται να τεθούν αν όχι από την υποψήφια διοίκηση, τότε από τα μέλη, είναι το ύψος στο οποίο έφτασε το χρέος. Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για το πόσο «μέσα μπήκαμε» κατά την καλοκαιρινή περίοδο και το κατά πόσον ξεφύγαμε από το μισθολόγιο του ενάμιση εκατομμυρίου, που τέθηκε ως στόχος κατά την 31η Μαΐου, στην τότε Γενική Συνέλευση.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του Κυριάκου Κούσιου, ημερομηνίας 9 Αυγούστου, με την οποία ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές δήλωσε ότι η οικονομική κατάσταση του Σωματείου είναι χειρότερη από όσο ανέμενε, τέτοια που να θέτει την ύπαρξη του Σωματείου σε κίνδυνο. Σήμερα, λογικά, θα κληθεί να εξηγήσει ο κ. Κούσιος τι ακριβώς ανέμενε και τι συνάντησε στα λογιστικά βιβλία, με αποτέλεσμα να κάνει δεύτερες σκέψεις για υποβολή υποψηφιότητας.

Ενδιαφέρον θα έχουν και οι τοποθετήσεις του απερχόμενου προέδρου Σάββα Κάκου. Είναι εξαιρετικά πιθανόν, ο κ. Κάκος σε μια κίνηση αβρότητας αλλά και ουσίας, να εξαγγείλει τη διαγραφή των προσωπικών δανείων του ιδίου προς το Σωματείο. Άλλωστε, αυτό αποτελεί επιταγή και της τελευταίας γενικής συνέλευσης και αφορά όλους τους παράγοντες που έχουν κάνει προσωπικά δάνεια στο Σύλλογο.

Περισσότερα θα ξέρουμε απόψε, με τη Γενική Συνέλευση να ξεκινά ως γνωστόν στις 6 το απόγευμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ