Η ενότητα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Όταν τις προάλλες είδα τη φωτογραφία των πρώην – νυν παραγόντων που μαζεύτηκαν για να σώσουν το σωματείο, είπα σε ένα φίλο μου: “Μαζεύτηκαν όλοι η πρώην προέδροι με τα πρωτοπαλλίκαρά τους.” Δεν ήταν καθόλου έκπληξη για μένα η απόφαση για συνδυασμό προερχόμενο από τους πρώην διοικούντες. Τους έχει πιάσει μια μανία να μη θέλουν να εγκαταλείψουν την Ανόρθωση. Γιατί άραγε;

Ο Κάκος κατήγγειλε με τους υπόλοιπους τον Παντελή τότε, ο οποίος μπήκε φυλακή. Και ο Παντελή γενναιόδωρος τα ξέχασε όλα, στήριξε πρόσφατα τον Κάκο και τώρα έκαναν και από κοινού ανακοίνωση για στήριξη του Κούσιου. Ο Κούσιος, ο οποίος δεξιά και αριστερά έλεγε ότι τον “έριξαν” τότε ο Κάκος και σια. Το δικηγορικό γραφείο του Κούσιου κινήθηκε εναντίον του Παντελή. Πάμε στους άλλους μετά. Ο Κίκης ήθελε να διαγράψει τον Παντελή και ο Παντελή όταν ήταν πρόεδρος τον έκανε επίτιμο για να μην είναι “μες τα πόδκια του”. Μάλιστα, ο Κίκης ήταν κατά τον Παντελή ο άνθρωπος πίσω από την ομάδα που τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Ο Πίττας κόκκινο πανί για πολύ κόσμο. Οι ιστορίες πολλές μεταξύ τους και τους δένει φαίνεται μια “δυνατή φιλία”. Ο ένας κατηγορεί τον άλλον αλλά εν τη ενώσει… ότι λέξη θέλει βάζει ο καθένας σας.

Στο όνομα της Ανόρθωσις και της Αμμοχώστου έγιναν εγκλήματα. Και πολλές λέξεις έχασαν το νόημά τους. Απλά θα αλλάξουν κουστούμι, και κουμάντο θα κάνουν οι γνωστοί. “Ενότητα” , “αφήνουμε πίσω το παρελθόν” κτλ. Αν είναι έτσι η “ενότητα” εγώ δεν τη θέλω. Εγώ και χιλιάδες άλλοι… Δεν θέλω να φανώ κακός, αλλά η βαλίτσα δεν θα πάει μακρυά.

Το μεγαλύτερο κακό που κάνατε στο σωματείο κύριοι , δεν είναι για μένα το οικονομικό. Είναι η διάσπαση και η διχόνοια που συνεχίζετε να φέρνετε στον κόσμο. Τη διαχρονική δύναμη του σωματείου. Η Ανόρθωσις ήταν η ταυτότητά μας και νιώθαμε περήφανοι για το τι είμαστε και που ανήκουμε. Τώρα, εσείς τα τελευταία 5 χρονια διαλύσατε τα πάντα. Μας κοροϊδεύουν όλοι, εμάς που ήμαστε το παράδειγμα. Μας κοροϊδεύουν όλοι για το που μας καταντήσατε. Αλλά πρώτα μας κοροϊδεύετε εσείς. Εσείς και οι ανεξήγητες ‘”φιλίες” σας.

Τέλος , οι μετοχές της Ανόρθωσης πέρασαν από την κτηματική στο σωματείο. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Χ.Θ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ