Προβληματίζει η άμυνα

Παρόλο που καμιά από τις τρεις γραμμές δεν ενθουσίασε με την παρουσία της στα φιλικά μετά τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αυτή που δημιουργεί τον περισσότερο σκεπτικισμό είναι αναμφίβολα η αμυντική γραμμή. Το μηδέν παθητικό στα δύο από τα τρία παιχνίδια δημιουργεί μια πλασματική εικόνα, ενώ ημέρα με την ημέρα αυξάνονται οι προβληματισμοί τόσο για την εικόνα της όσο για την σύνθεσή της.

Στα δύο φιλικά με Δόξα και Ερμή ο Χριστάκης Κασσιανός έδειξε εμπιστοσύνη στους Άντιτς, Γκάλαμαζ και Παβίσεβιτς, εναλλάσοντας τον Ζαχαρία Θεοδώρου με τον Ανδρέα Αβραάμ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο πρώτος προβληματισμός αφορά τον παρτενέρ του Παβίσεβιτς τουλάχιστον τον μήνα Σεπτέμβρη με τους Ζόρζε και Οικονόμου να παίρνουν μηδαμινό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας φαίνεται ότι οδηγούμαστε αναγκαστικά στην λύση Ανδρέα Αβραάμ, φαινόμενο για το οποίο έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα την προηγούμενη χρονιά. Με τον Σιέλη παροπλισμένο και τον Λαϊφη αποπροσανατολισμένο μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα και την ρεβανς με την Γκέφλε, οι επιλογές σε μια θέση που φαινομενικά έχει βάθος, στένεψαν επικίνδυνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ