10 Ευρώ η είσοδος στο παιγνίδι με την ΑΕΛ

Ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες για το φιλικό παιγνίδι με τη ΑΕΛ που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 18 Αυγούστου. Τα εισιτήρια έχουν ορισθεί στην τιμή των 10 Ευρώ γενική είσοδο, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών θα λαμβάνουν δωρεάν εισιτήριο στην είσοδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου για τις λεπτομέρειες του φιλικού:

«Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι την Κυριακή 18 Αυγούστου 2013 στις 6μμ θα γίνει φιλικός αγώνας μεταξύ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΕΛ στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Τα εισιτήρια έχουν ορισθεί στην τιμή των 10 Ευρώ γενική είσοδο, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών θα λαμβάνουν δωρεάν εισιτήριο στην είσοδο.

Μετά από αστυνομική σύσκεψη που έγινε για το παιχνίδι, για τους οπαδούς της Ανόρθωσης θα ανοίξουν η Δυτική κερκίδα (άνω και κάτω διάζωμα με ελεύθερη προσέλευση) και η Νότια κερκίδα και προτρέπονται να προσέρχονται στις εισόδους 4, 5 και 8 μόνο. Για τους οπαδούς της ΑΕΛ θα ανοίξει η Βόρεια κερκίδα και η είσοδος αριθμός 1. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 4.30μμ.

Οι οπαδοί της ομάδας μας προτρέπονται να προσεγγίζουν το στάδιο μόνο από την Λεωφόρο Παπανικολή (είσοδος από Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού πρώην Στρ. Τιμάγια) και οι οπαδοί της ΑΕΛ  μόνο από τη Λεωφόρο Λύσου Σανταμά (κυκλικός κόμβος σταδίου «Αμμόχωστος»)

Υπενθυμίζεται ότι το φιλικό παιχνίδι είναι επίσημου χαρακτήρα και ως εκ τούτου θα πρέπει να αποφευχθεί οποιαδήποτε ενέργεια ή και συμπεριφορά που πιθανό να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα μας.

Εισιτήρια για τον αγώνα προπωλούνται κανονικά από σήμερα μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι στα ακόλουθα σημεία και προτρέπουμε τους φίλους της ομάδας μας να προμηθευτούν εισιτήρια έγκαιρα για αποφυγή ταλαιπωρίας στα ταμεία του σταδίου:

ΛΑΡΝΑΚΑ: Περίπτερο «Το Πρωτότυπο» Γρίβα Διγενή 3 (απέναντι από Ερυθρό Σταυρό), τηλ. 24651212

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι – Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ