Το ρεζουμέ των συνεντεύξεων του Αχιλλέα Νικολάου

Τρεις συνεντεύξεις του μοναδικού υποψήφιου προέδρου δημοσιεύονται σήμερα σε διάφορα Μ.Μ.Ε. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αχιλλέας Νικολάου έδωσε συνέντευξη σε Sportday, Σημερινή και kerkida.net, ενδιαφέρον έχουν οι τοποθετήσεις του. Τα κύρια σημεία είναι.

  1. Δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση κατά πόσο θα παραμείνει η όχι ο Χριστάκης Κασσιανός στο τιμόνι της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα ο υποψήφιος πρόεδρος θεωρεί πως ο αποκλεισμός από την Γκέφλε ήταν καθαρά μια στιγμή ατυχίας.
  2. Δεν κοίταξε καθόλου τα οικονομικά, δεν έχει όραμα παρά μόνο ότι πρέπει άμεσα να γίνουν πολλά μικρά βήματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να καταφέρει να ορθοποδήσει και ακολούθως όλα τα υπόλοιπα.
  3.  Δε δέχεται τον όρο γλάστρα, μπήκε μπροστά για το καλό της ομάδας. Έμειναν τελευταίοι στο καράβι και το θεωρούσε υποχρέωση να μην το αφήσει ακυβέρνητο.
  4. Για τα γεγονότα του 2008 δήλωσε πως ήταν έγκλημα και τιμωρία  αλλά αυτά έγιναν από αγνούς Ανορθωσιάτες. Ήταν μια άφρονος  πράξη – την χαρακτήρισε πραξικόπημα –  και μια σειρά από λάθους χειρισμούς την οποία πληρώνει το σωματείο.
  5. Αναγνωρίζει την προσφορά του Ανδρέα Παντελή, αναφέροντας πως η ιστορία είναι εκεί και δεν αλλάζει.
  6. Μίλησε με Κετσπάγια, σέβεται την άποψη του αλλά την παρούσα στιγμή ο Τιμουρ δεν μπορεί να βοηθήσει. Δηλώνει σίγουρος πως όποτε χρειαστεί τη βοήθεια του Τιμουρ θα τη λάβει.
  7. Αν χρειαστεί θα μειωθεί ο προϋπολογισμός, ικανοποιημένος θα είναι μόνο αν η ομάδα μπει στη τετράδα.
  8. Τιμά όλους τους πρώην προέδρους και θεωρεί πως αυτή είναι η πανάκεια για να αφήσει πίσω το σωματείο τα γεγονότα που το πληγώνουν εδώ και χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ