Όχι άλλη ενότητα χορτάσαμε…

@Άκουγα πριν λίγο τις δηλώσεις του Κυριάκου Κκούσιου και κάθε άλλο παρά με ενθουσίασαν. Είχα την εντύπωση πως ήταν ηχογραφημένες τον Μάη του 2010 όταν ήταν έτοιμος να αναλάβει ξανά τα ηνία του συλλόγου αλλά δυστυχώς ήταν σημερινές.

@Πάλι άκουσα την καραμέλα της ενότητας και για την ιστορική επιστολή που απέστειλαν οι Παντελή και Κάκος. Λες και ήταν η πρώτη φορά που συναντηθήκαν οι δύο άνδρες;  λες και τόσα χρόνια δεν αντάλλασαν ματιές; Δηλαδή στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του περασμένου Μάη που ο Παντελή στήριξε ανοιχτά τον Κάκο και ο Κάκος τον Παντελή ζούσαμε ακόμη στα χρόνια της διχόνοιας;

@Κάθε άλλο παρά εύστοχο είναι να επικαλούμαστε την καραμέλα της ενότητας, πάει τελείωσε, έκανε τρελές πωλήσεις  το 2009, περνούσε η μπογιά της  το 2010, το χρησιμοποίησε εύστοχα και η οικουμενική το 2011 ως εκεί μετά ήταν απλά ένα μπαγιάτικο φαγητό που δεν πετάχτηκε ποτέ και το ζεσταίναμε κάθε φορά που τα πράγματα γινόντουσαν σκούρα. Την κουράστηκε ο κόσμος, δεν το αντέχει πλέον να του ξεθάβουν τα φαντάσματα του παρελθόντος ενώ τα έχει μπροστά του.

@Λύση για την Ανόρθωση θα βρεθεί, είμαι σίγουρος. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν θα κατατεθεί συνδυασμός αύριο ή αν θα περιμένουμε μέχρι την Γενική Συνέλευση για καταρτισμό συνδυασμού όπως άλλωστε είχε γίνει το 2010 όπου ο Κκούσιος πήρε εντολή από την Γ.Σ για σχηματισμό συνδυασμού.

@Πλέον πρέπει να συζητούμε την επόμενη μέρα, χρόνος χάθηκε ή καλύτερα τον πετάξαμε με τεράστια άνεση. Η καυτή πατάτα είναι πως θα διαχειριστούμε τα φλέγοντα θέματα και να αφήσουμε την ενότητα στην άκρη. Ο κόσμος πλέον βαρέθηκε τα λόγια, θέλει πράξεις, πλάνο και να εμπνευστεί,  σίγουρα τα περί ενότητας και λοιπά πράσινα άλογα δεν το πράττουν αυτό αλλά  τον απομακρύνουν ακόμη περισσότερο από την ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ