Επιστροφή Τιμούρ εδώ και τώρα

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Αποτελεί σίγουρα τη μεγαλύτερη φυσιογνωμία της ομάδας μας αλλά και του Κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα. Ο άνθρωπος που έβαλε τη μικρή Κύπρο στον ποδοσφαιρικό χάρτη και που έκανε ένα ολόκληρο έθνος να κλάψει και να χαρεί από συγκίνηση χαρά και υπερηφάνεια , ο άνθρωπος που κατάφερε στις 03/08/2005 να ενώσει όλο το φίλαθλο κοινό έξω από το αεροδρόμιο Λάρνακας και να χαρεί για τον αποκλεισμό της Τραπεζούντας.

Για πολλούς (ποδοσφαιρικά αντιπάλους) αχώνευτος αλλά παράλληλα σεβαστός , για άλλους ο τρελός που δεν διστάζει να τα χώνει όποτε νιώθει την ανάγκη, για εμάς τους Ανορθωσιάτες ο ζωντανός μας θρύλος , ο λυτρωτής της ομάδας που όμως το διώξαμε γιατί απλά πέτυχε και αυτό δεν άρεσε σε κάποιους. Γίνεται ο Γεωργιανός να είναι τόσο πετυχημένος; Θα είχαν πει ”κάποιοι” και δεν το άντεξαν… και έκαναν το έγκλημά τους με θύμα την Ανόρθωση.

Ο Τιμούρ πήρε τον δρόμο του και κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά. Πλέον μακριά από τα boxes του Παπαδόπουλος απλά παρακολουθεί όπως παρακολουθεί και ο απλός κόσμος και σίγουρα δεν χαίρεται για την κατάντια μας. Η Ανόρθωση σβήνει σιγά σιγά και αυτό θλίβει και λυπεί τον καθένα από εμάς.

Σίγουρα υπάρχει μια πρώτης τάξης ευκαιρία τώρα να γίνει η μεγάλη κίνηση και να φύγουν όλοι αυτοί που ασέλγησαν στην αγαπημένη μας ομάδα ενώ παράλληλα θα ανοίξει και ο δρόμος της μεγάλης επιστροφής του Τιμούρ, όχι σαν προπονητής αλλά από κάποιο άλλο πόστο ή έστω απλά να είναι εκεί. Και μόνο η παρουσία του στο ΠΑΠ θα ανεβάσει το ηθικό όλων μας.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥΡ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.

Υ.Γ . Για να προλάβω και κάποιους ”ρομαντικούς” που ενδεχομένως θα μου πουν το γνωστό ”κανεί με τον Τιμούρ, η ΑΝΟ δεν είναι ο Τιμούρ” , απλά να απαντήσω ότι η ΑΝΟ σίγουρα δεν είναι ο Τιμούρ αλλά σίγουρα η ΑΝΟ αυτή την στιγμή αναμφίβολα χρειάζεται τον Τιμούρ κοντά της για πολλούς και διάφορους λόγους.

 Αλέξανδρος Ηλία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ