Πως είδαμε το Ανόρθωση – Δόξα

Αν και στον πάγκο βρισκόταν ένας προπονητής που η λογική λέει ότι δεν θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στα παιχνίδια πρωταθλήματος, το anorthosis24.net επιχειρεί μια ανάλυση του χθεσινού φιλικού. Ως είθισται ο Χριστάκης Κασσιανός παρέταξε την ομάδα με σχήμα 4-3-3 με τον Μάστρου κάτω από τα δοκάρια και τους Θεοδώρου, Γκάλαμαζ, Παβίσεβιτς και Άντιτς στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή κινήθηκαν οι Αλέξα, Μάκος και Μαρσίνιο ενώ τον μοναδικό προωθημένο Οκκά πλαισίωσαν οι Φοφανά και Μπεν Σουσάν.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα στηριζόμενη κυρίως στο καλό κράτημα της μπάλας από τον Μαρσίνιο, τις καλές τοποθετήσεις των αμυντικών χαφ και την εκρηκτικότητα του Φοφανά. Λίγο μετά την συμπλήρωση 15 λεπτών παιχνιδιού ο Φοφανά σύγκλινε και με το δεξί έστειλε συστημένη μπαλιά στον Μαρσίνιο που κινήθηκε ως κρυφός επιθετικός και πέρασε την μπάλα με ψυχραιμία πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0.

Η Δόξα ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να κτυπήσει κυρίως από το δεξί άκρο όπου βρισκόταν ο Ζαχαρίας Θεοδώρου με τον νεαρό διεθνή να ανταποκρίνεται θετικά στις πλείστες μάχες που έδωσε. Πολλές ήταν οι απειλές που ήρθαν από στημένα και κυρίως με κορνερ από το αριστερό άκρο με τον Μάστρου να παρουσιάζει σημάδια αστάθειας. Καταληκτικά για το πρώτο ημίχρονο, η άμυνα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ ο Μπεν Σουσάν δυσκολεύτηκε να αντεπεξέλθει.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως και το πρώτο με την ομάδα μας να έχει την πρωτοβουλία, με το δίδυμο Φοφανά-Μαρσίνιο να συνδυάζεται και πάλι στο 47ο λεπτό αλλά η κατάληξη να μην ήταν η ίδια. Η Δόξα απείλησε με σουτ εντός περιοχής το οποίο ο Μάστρου απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ ο νεοεισελθών Κολαούτι μπήκε με όρεξη δημιουργώντας ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα δεχόμενος μπαλιές στα άκρα.

Οι πολλές αλλαγές αποσυντόνισαν και τις δύο ομάδες στην συνέχεια με τους Γκριγκαλασβίλι και Αβραάμ να είναι κινητικοί και τον Άντιτς να πραγματοποιεί άλλη μια μεστή εμφάνιση. Στα αξιοσημείωτα η μεγάλη ευκαιρία του Αδάμου Χ”Γεωργιού λίγο πριν το τέλος αλλά και το χειροκρότημα που πήραν οι ποδοσφαιριστές μετά την λήξη του αγώνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ