Διαχρονικά λάθη

Και όμως υπάρχουν κοινά στοιχεία στους τελευταίους ταπεινωτικούς αποκλεισμούς, ωστόσο κανείς δεν φαίνεται να τα έλαβε υπόψη με αποτέλεσμα άλλο ένα ξεκίνημα χρονιάς με τους χειρότερους οιωνούς.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα κατεβαίνει στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια προσπαθώντας να μονταριστεί μέσω επίσημων παιχνιδιών λόγω της απουσίας κοινού κορμού. Η ολική ανακαίνιση κάθε τέλος της χρονιάς (προϊόν και της ανυπομονησίας και πίεσης του κόσμου) υποχρεώνει τον εκάστοτε προπονητή και ποδοσφαιριστές να μάθουν ο ένας τον άλλο μέσω αγώνων με ύπουλους αντιπάλους που έχουν να παρατάξουν αυτό που μας λείπει, την ομοιογένεια.

Είναι ασύλληπτο να αντιληφθεί κανείς ότι στην μεσαία και επιθετική γραμμή, μόλις ένας ποδοσφαιριστής αποτελεί κοινό παράγοντα με την αντίστοιχη περσινή βασική ενδεκάδα και αυτός είναι ο Νταν Αλέξα. Συνοπτικά, Μαραγκός, Γκαρσία, Φοφανά, Κολαούτι αλλά και ο Οχαγίον στον συγκεκριμένο ρόλο, είναι παίκτες που δεν ήταν πέρσι στην ομάδα ενώ ιδιαίτερα ο Ουρουγουανός και ο Ισραηλινός είχαν πενιχρή συμμετοχή στα φιλικά παιχνίδια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ