Ο Κάκος «μάλωνε» στο αεροπλάνο για τον Ηλία Χαραλάμπους

Η εξαγγελία για το μισθολόγιο για τη φετινή χρονιά, ήταν στο ενάμιση εκατομμύριο Ευρώ. Αυτή τη στιγμή, το μισθολόγιο είναι κατά πολύ περισσότερο από αυτό το ποσό, και όπως φάνηκε ακόμη και πριν τη χθεσινή συντριβή, η ομάδα χρειαζόταν κάποιες άλλες λύσεις σε κάποιες θέσεις. Μία θέση από αυτές, είναι του κεντρικού αμυντικού, που όπως αποδείχθηκε με τον χειρότερο τρόπο, η ομάδα μας έχει μεγάλο πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε τέσσερεις κεντρικούς αμυντικούς. Ζόρζε, Γκάλαμαζ, Παβίσεβιτς και Οικονόμου. Και ενώ οι διοικούντες διαλαλούσαν ότι φέτος θα είναι η χρονιά που θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και οι Κύπριοι νεαροί, το αντίθετο συνέβη μέχρι αυτή τη στιγμή, καθώς ο Δημήτρης Οικονόμου, έμεινε στο περιθώριο ενώ μπορούσε να αξιοποιηθεί. Άλλωστε, πόσο χειρότερη θα ήταν η άμυνα μας πέραν αυτού που δείξαμε μέχρι σήμερα; Καθόλου!

Η ομάδα δεν χρειάζεται περισσότερους από τέσσερεις κεντρικούς αμυντικούς, για διάφορους λόγους. Το καλοκαίρι έφυγε ο ποιοτικότερος σου αμυντικός, ο Ίλιτς, και ο ταχύτερος, ο Κόλιν. Στο τέλος μείναμε με δύο πολύ αργούς κεντρικούς αμυντικούς, τους Ζόρζε και Γκάλαμαζ, ενώ αποκτήθηκε ο Παβίσεβιτς, Άποψη μας, έγινε λάθος διαχείριση από τους υπεύθυνους για αυτή τη θέση, και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.

Όμως, από τη στιγμή που έγιναν σκέψεις για να έρθει στην ομάδα και άλλος κεντρικός αμυντικός, τότε αυτός θα έπρεπε να είναι ποιοτικότερος από αυτούς που υπάρχουν ήδη. Και ποιον προσπάθησαν να φέρουν στην ομάδα; Τον Ηλία Χαραλάμπους! Δηλαδή, τι περισσότερο μπορεί να δώσει ο Ηλίας Χαραλάμπους από τον Οικονόμου;

Τελειώνοντας από αυτή τη μεγάλη… εισαγωγή, μπαίνουμε στην ουσία. Το ότι η ομάδα βρέθηκε ένα βήμα από την απόκτηση του Ηλία Χαραλάμπους, προκάλεσε τις αντιδράσεις κάποιων στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μάλιστα, στο αεροπλάνο στο ταξίδι της ομάδας την Τετάρτη για τη Σουηδία, ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του Σάββα Κάκου και ενός άλλου προσώπου του ποδοσφαιρικού τμήματος, για το θέμα μεταγραφής του Ηλία Χαραλάμπους (δεν θα κατονομάσουμε το άλλο άτομο).

Το άλλο άτομο, ανέφερε στον Σάββα Κάκο ότι ήδη υπερβήκαμε το μπάτζετ, και δεν μπορούμε να δώσουμε άλλα χρήματα για να φέρουμε τον Κύπριο αμυντικό, την ώρα που υπάρχουν οι νεαροί για να αναπληρώνουν τους υπόλοιπους όταν χρειαστεί. Η απάντηση του Σάββα Κάκου ήταν πως «Μα η ομάδα χρειάζεται… back up στο κέντρο της άμυνας». Ο διάλογος συνεχίστηκε όχι και στον πιο ήρεμο τόνο, αλλά το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα φαίνεται να βάζει στο ψυγείο το ενδεχόμενο της μεταγραφής. Άλλωστε, αυτή τη στιγμή προέχει να «καθαρίσει» η ομάδα, και ας χαθεί κάποιος χρόνος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ