Νέα αρχή – Σπίτια σας και θα βρεθούν τα άτομα

Ο χθεσινός ντροπιαστικός αποκλεισμός από τη Γκέφλε γράφτηκε στην ιστορία σαν η πιο μαύρη μέσα στην ιστορία της Ανόρθωσης. Τέτοιο στραπάτσο ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός μας δεν θα μπορούσε να φανταστεί, όμως ο εφιάλτης έγινε πραγματικότητα. Και από τη στιγμή που η ιστορία δεν ξεγράφει, τότε αυτό που απομένει είναι να εξαφανιστούν οι υπαίτιοι των αποτυχιών, και να ανοίξει ο δρόμος για νέα άτομα.

Η Ανόρθωση είναι ένα τεράστιο σωματείο, και δεν θα κλείσει αν κάποιοι μας αδειάσουν τη γωνιά. Το αντίθετο. Η Ανόρθωση έχει ανάγκη νέα άτομα που να αγαπούν το ΣΩΜΑΤΕΙΟ και να μην βρίσκονται εκεί λόγω ΚΑΙ άλλων συμφερόντων. Εταιριών, φιλιών κ.ά. Αποτύχατε κύριοι, ώρα να πάρετε δρόμο.

Δυστυχώς, έχετε αποτύχει εδώ και αρκετό καιρό. Αλλά παίξατε πολύ έξυπνα το επικοινωνιακό παιγνίδι και κρατήσατε μακριά από την ομάδα άτομα τα οποία θα μπορούσαν να ανοίξουν μία νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας. Τέλος όμως. Η ανοχή του κόσμου τελείωσε χθες. Ήρθε η ώρα να φύγετε, μη εξαιρουμένου κανενού μη αγνού Ανορθωσιάτη που βρίσκεται εκεί γιατί πονά τν ομάδα. Η «κλίκκα» πρέπει να εξαφανιστεί από την ομάδα μία και καλή. Έτσι και αλλιώς, «πάρτι» κάνατε με τα χρήματα άλλων. Αυτό που δεν κάνατε με αυτά τα χρήματα, ήταν να φτιάξετε μία Ανόρθωση αντάξια της ιστορίας της.

Ευτυχώς υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που αγαπούν την ομάδα και μπορούν να προσφέρουν. Να προσφέρουν επειδή ΑΓΑΠΟΥΝ την Ανόρθωση, και όχι για προσωπικά συμφέροντα. Και θα το δείτε, όταν με το καλό πάτε σπίτια σας και καθαρίσει ο στάβλος, ότι αυτά τα άτομα θα έρθουν κοντά στην ομάδα. Δεν χρειάζεται να έχουν χρήματα, άλλωστε ούτε εσείς είχατε. Αυτό που πρέπει, είναι να δουλέψουν ορθολογικά. Και η Ανόρθωση στα στηθεί στα πόδια της.

Και ένας άλλος λόγος που πρέπει να εξαφανιστείτε αμέσως, είναι αυτά που αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Είτε έχουν βάση είτε όχι, με εσάς στο πηδάλιο, πάντα θα υπάρχουν αυτές οι σκέψεις, λόγω και του πρότερου βίου σας…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ