Να πετύχουμε ένα γρήγορο τέρμα

Τρία τέρματα στο πρώτο παιγνίδι με την Γκέφλε ήταν αρκετά για να πάρουμε ένα σημαντικότατο προβάδισμα πρόκρισης. Στον επαναληπτικό, ένα γρήγορο τέρμα από την ομάδα μας θα τελειώσει σε μεγάλο ποσοστό το θέμα πρόκρισης και θα αποφορτίσει εμάς από την οποιαδήποτε πίεση μπορεί να έχουμε από το παιγνίδι.

Είναι σημαντικό να μην επαναπαυτούμε στο 3-0 του πρώτου αγώνα, αλλά να κυνηγήσουμε το τέρμα που θα «σκοτώσει» ψυχολογικά τους Σουηδούς μαζί με τις όποιες ελπίδες κάνουν για ανατροπή του σκορ. Υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να το κάνουν και ευελπιστούμε πως αυτό θα γίνει αύριο στον επαναληπτικό.

Με ένα τέρμα από την ομάδα μας, οι Σουηδοί αναγκαστικά θα βγουν μαζικά στην επίθεση για να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν. Σε ένα ανοιχτό γήπεδο, ο Γκονζάλο Γκαρσία θα έχει όλο τον χώρο για να κάνει τα μαγικά του και να δημιουργήσει ακόμη περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία της Γκέφλε.

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς τη σημαντικότητα να πετύχουμε πρώτοι ένα τέρμα, που κατά πάσα πιθανότητα θα κλειδώσει για τα καλά το θέμα πρόκρισης ενώ επίσης θα μας δώσει την ευκαιρία να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο και να πετύχουμε και άλλα τέρματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ