Πιο έτοιμοι και χτυπούν την πόρτα της εντεκάδας

Αμίτ Μπαν Σουσιάν και Γρηγόρης Μάκος είναι δύο ποδοσφαιριστές στους οποίους το προπονητικό τιμ βασίζει πολλά για τη φετινή χρονιά. Ο πρώτος ήρθε να «γεμίσει» τα παπούτσια του παιχταρά και συμπατριώτη του Μπαράκ Ιτζάγκι, ενώ ο δεύτερος για να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή. Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι πριν μία εβδομάδα, με τον πρώτο να μένει εκτός αποστολής και το δεύτερο να αγωνίζεται για κάποια λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.

Στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, οι δύο ανέβασαν ταχύτητα και παρουσιάζονται έτοιμοι να χτυπήσουν εντεκάδα. Ο πρώτος σε ένα από τα δύο επιθετικά άκρα και ο δεύτερος σε μία από τις θέσεις πίσω από τον Γκαρσία.

Ο Ισραηλίτης είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τη φετινή ομάδα. Για τους περισσότερους από εμάς, ήταν άγνωστος πριν έρθει στην Κύπρο, αλλά οι πληροφορίες που συλλέξαμε το φέρουν να είναι ένας αρκετά ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Αν επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, τότε θα βοηθήσει αρκετά στη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος. Ο Χριστάκης Κασσιανός θέλει να τον ετοιμάσει για τα παιγνίδια του τρίτου γύρου (πάντα με την προϋπόθεση ότι θα κάνουμε το καθήκον μας αύριο) και για να γίνει αυτό χρειάζεται να πάρει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στον επαναληπτικό με την Γκέφλε.

Όσον αφορά στον Ελλαδίτη, πήρε λεπτά συμμετοχής στο πρώτο παιγνίδι και τώρα παρουσιάζεται πανέτοιμος για να πάρει θέση βασικού. Όπως και στην περίπτωση Σουσιάν, χρειάζεται να δέσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα με τους υπόλοιπους και για να γίνει αυτό απαιτείται μεγαλύτερος χρόνος συμμετοχής, κάτι που πιθανό να συμβεί στο αυριανό παιγνίδι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ