Αναμένουμε πιο στιβαρή αμυντική γραμμή

Το δεύτερο επίσημο παιγνίδι της ομάδας μας είναι προ των πυλών, και όλοι ελπίζουμε πως στη Σουηδία απέναντι στην Γκέφλε θα δούμε μία ακόμα καλύτερη Ανόρθωση σε σχέση με το πρώτο παιγνίδι. Ένα πρώτο παιγνίδι, στο οποίο παρόλο που επικρατήσαμε εύκολα, κάποια κενά και κάποια λάθη στην άμυνα μας είχαν ως αποτέλεσμα η Γκέφλε σε δύο-τρεις περιπτώσεις να αγγίξει το τέρμα, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση όταν στο πρώτο ημίχρονο σε μία μακρινή μπαλιά, η άμυνα μας αποκοιμήθηκε και ο ποδοσφαιριστής της Σουηδικής ομάδας βγήκε τετ-α-τετ με τον Βαλβέρδ.

Φυσικά, η άμυνα μας παρουσίασε μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το φιλικό απέναντι στον Απόλλωνα, όπου θύμιζε σκορπισμένη διαδήλωση. Μερίδιο στη βελτίωση, είχε και η επιλογή του Χριστάκη Κασσιανού να βάλει στο παιγνίδι και τους τρεις ξένους κεντρικούς αμυντικούς που είχε στη διάθεσή του, με τον Παβίσεβιτς να παίρνει θέση στο δεξί αμυντικό άκρο και το Ζόρζε να αγωνίζεται δίπλα από τον Γκάλαμαζ, με ταυτόχρονη μετατόπιση του Άντιτς αριστερά. Κάτι όμως που είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει άλλος κεντρικός αμυντικός στον πάγκο, καθώς ο Δημήτρης Οικονόμου ήταν εκτός αποστολής.

Με ένα επίσημο παιγνίδι και μία επιπλέον εβδομάδα προπονήσεων στα πόδια των ποδοσφαιριστών, αναμένουμε την Πέμπτη να δούμε ακόμα καλύτερη αμυντική συμπεριφορά από την ομάδα μας και ιδιαίτερα τους αμυντικούς μας να παρουσιαστούν πιο δεμένοι μεταξύ τους. Πολύ πιθανόν ο Χριστάκης Κασσιανός να προτιμήσει να διατηρήσει την ίδια αμυντική τετράδα, η οποία αναμένεται να έχει καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κύπριος προπονητής δούλεψε αρκετά τις τελευταίες ημέρες στη συμπεριφορά των αμυντικών, και περιμένει να δει το αποτέλεσμα της δουλειάς του στον αγωνιστικό χώρο.

Έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, όμως η ομάδα της Σουηδίας θα παίξει τα ρέστα της για να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα. Συνεπώς η αμυντική μας γραμμή θα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη για να απομακρύνει τον κάθε κίνδυνο από την περιοχή μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ