Συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα

Για τη Σουηδία αναχωρεί αύριο η ομάδα μας όπου θα αντιμετωπίσει τη Γκέφλε στον επαναληπτικό του 3-0 στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Τα τρία τέρματα που πετύχαμε, με την εστία μας να μένει απαραβίαστη, μας δίνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης, όμως για να φέρουμε εις πέρας τη δουλειά πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο.

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι εμφανής, και αν κάνουμε τα αυτονόητα, τότε δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες στο παιγνίδι. Επειδή όμως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο μέχρι να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής, αν παρουσιαστούμε χαλαροί τότε δεν αποκλείεται να βρεθούμε προ εκπλήξεως, κάτι που μας έχει συμβεί και στο πρόσφατο παρελθόν.

Πάντως, ο προπονητής της ομάδας Χριστάκης Κασσιανός αντιλαμβάνεται καλύτερα από όλους μας τη σημασία να μην δείξουμε σημάδια χαλάρωσης, και αυτό προσπαθεί να εμπεδώσει στους ποδοσφαιριστές του. Όπως είπαμε, μία εμφάνιση ανάλογη της περασμένης Πέμπτης, και γιατί όχι ακόμη καλύτερη, και η πρόκριση θα έρθει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ