«Δεν τίθεται θέμα άμεσης αποχώρησης ποδοσφαιριστή»

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεταγραφολογία αλλά και τον επαναληπτικό της Πέμπτης με τη Γκέφλε. Αναλυτικά:

Για το αποτέλεσμα του πρώτου παιγνιδιού:

«Το 3-0 είναι μια καλή βάση αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί. Όλοι μας λειτουργούμε με κάθε σοβαρότητα. Έγινε μια καλή προετοιμασία για τον επαναληπτικό. Κάναμε προπονήσεις σε πλαστικό χλοοτάπητα και η προσοχή όλων μας είναι στραμμένη για τον επαναληπτικό».

Για τον επαναληπτικό:

«Πιθανή πρόκριση σημαίνει ότι  εξαντλούμε και την δεύτερη τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών που έχουμε από τις τρεις. Η ομάδα θα συνεχίσει την Ευρωπαϊκή της πορεία και δεν θα βγει εκτός προγράμματος. Όμως αυτά δεν είναι της ώρας. Η προσοχή μας είναι στον αγώνα της Πέμπτης και όταν πάρουμε την πρόκριση θα πούμε πολλά στην συνέχεια»

Για τη μεταγραφολογία:

«Μερικοί δεν σέβονται κάποια πράγματα. Έχουν κυκλοφορήσει ότι κάποιοι παίκτες είναι στη πόρτα της εξόδου. Δεν τίθεται θέμα άμεσης αποχώρησης ποδοσφαιριστή από την ομάδα. Μπορεί να υπάρξουν στην πορεία και αυτά που ακούγονται είναι εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορεί καθημερινά να ακούγονται ονόματα όπως οι Οκκάς , Κάλβο, Μαρσίνο Γκριγκαλασβίλι) ότι φεύγουν από την ομάδα. Μόνο κακό κάνει στην ομάδα μας. Είπαμε στους ποδοσφαιριστές μας να κλείσουν τα αυτιά τους. Θα ήταν καλό να αφήσουν την Ανόρθωση να κάνει την δουλειά της στον επαναληπτικό αγώνα με την Γκέφλε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ