Άλλος Μαραγκός με Γκέφλε

Πέραν των Γκαρσία, Κολαούτι και Άντιτς που έθελξαν με την απόδοσή τους ένας παίκτης που ξεχώρισε και δεν ήταν αναμενόμενο σε τέτοιο βαθμό την συγκεκριμένη περίοδο ήταν ο Χρίστος Μαραγκός.

Μετά την απογοητευτική εμφάνιση του στο φιλικό με τον Απόλλωνα πολλοί θα ανέμεναν ακόμη και τη μη χρησιμοποίηση του στον αγώνα με την  Γκέφλε. Αντ’ αυτού όμως ο Χριστάκης Κασιανός έδωσε την ευκαιρία στον Μαραγκό και αυτός την άρπαξε από τα μαλλιά.

Με πολύ καλή εμφάνιση στο χώρο του κέντρου, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο καθώς στο δεύτερο «χτύπησε» και η κούραση, κατάπιε πολλά χιλιόμετρα από άκρη σε άκρη του γηπέδου, αναχαίτισε αρκετές επιθέσεις των Σουηδών, οργάνωσε με απλότητα και ορθό τρόπο την ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας μας και ήταν ο ποδοσφαιριστής που πήρε το ριμπάουντ από την καρφωτή κεφαλιά του Κολαούτι κερδίζοντας το πέναλτι με το οποίο η ομάδα μας σκόραρε και ξεκλείδωσε νωρίς την άμυνα των Σουηδών.

Με τέτοιου επιπέδου εμφανίσεις ο Χρίστος Μαραγκός δεν αποτελεί απλά μια καλή λύση στους ποδοσφαιριστές του κέντρου αλλά θέτει υποψηφιότητα να κερδίσει την θέση και να αγωνίζεται βασικός πλάι σε ένα εκ των Γρηγόρη Μάκο και Νταν Αλέξα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ