Στη Σουηδία με την Ανόρθωση με 355 Ευρώ!

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε τα πακέτα της ομάδας μας για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Γκέφλε στη Σουηδία. Η τιμή ανέρχεται στα €355 ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και €390 ανά άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο, με τη διοίκηση να αναφέρει πως οι τιμές αυτές είναι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό επιχορηγημένες από το Σωματείο. Η ναυλωμένη πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών, θα αναχωρήσει στις 24 Ιουλίου στις 9 το πρωί, μία ημέρα πριν τον αγώνα, και η αναχώρηση για Κύπρο είναι προγραμματισμένη την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 και ώρα 00:30πμ (αμέσως μετά το παιχνίδι).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό οργανισμό TOP KINISIS, ανακοινώνει τη διοργάνωση επίσημης εκδρομής στην πόλη Σούντσβαλ της Σουηδίας, για τον επαναληπτικό αγώνα της ομάδας μας με την Γκέφλε Σουηδίας για το 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με ναυλωμένη πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών και η συνεργασία μας με τις Κυπριακές Αερογραμμές στόχο έχει να δείξει τη στήριξη του Σωματείου μας στο Εθνικό μας προϊόν και τον τουρισμό μας. Ευχαριστούμε θερμά τις Κυπριακές Αερογραμμές για την ανταπόκριση και την εξυπηρέτηση τους.

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως ακολούθως:

Αναχώρηση από Κύπρο: Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013 και ώρα 09:00πμ

Διαμονή: Ξενοδοχείο 4 αστέρων – SCANDIC SUNDSVALL CITY HOTEL, για 1 βράδυ

Αναχώρηση για Κύπρο: Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 και ώρα 00:30πμ (αμέσως μετά το παιχνίδι).

Το πακέτο περιλαμβάνει:

– Αεροπορικό εισιτήριο με τη ναυλωμένη πτήση της ποδοσφαιρικής ομάδας

– 1 διανυκτέρευση στο πιο πάνω ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα

– Φόροι αεροδρομίου

– Μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο

– Μεταφορά από το ξενοδοχείο στον στάδιο για τον αγώνα στις 25/7

– Μεταφορά στο αεροδρόμιο από το στάδιο μετά τον αγώνα

– Εισιτήριο του αγώνα

Οι τιμές που έχουν οριστεί είναι €355 ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και €390 ανά άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο. Σημειώνουμε ότι οι τιμές αυτές είναι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό επιχορηγημένες από το Σωματείο και η επιχορήγηση αντανακλά το μεγάλο σεβασμό προς τον κόσμο μας, καθώς και τη θέληση για έντονη γαλανόλευκη παρουσία στις εξέδρες του Σουηδικού σταδίου.

Για πληροφορίες και κρατήσεις παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας όπως απευθύνονται απευθείας στο TOP KINISIS στο 7778-7878 ενώ κρατήσεις μπορούν να γίνονται και ηλεκτρονικά στο http://agent.taxidiamprosta.com/default.aspx?Pref=110&pId=2762».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ