«Σημασία η νίκη και όχι η μεγάλη εμφάνιση»

Για τον αυριανό αγώνα απέναντι στη Γκέφλε μίλησε ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος τόνισε πως σημασία έχει να κερδίσουμε και όχι να κάνουμε μία μεγάλη εμφάνιση. Ο κ. Αλεξάνδρου έκανε επίσης αναφορά για τους τραυματίες και τους ανέτοιμους:

«Προετοιμαζόμαστε με τη μέγιστη δυνατή σοβαρότητα, απολύτως προσηλωμένοι και αφοσιωμένοι στο αυριανό παιχνίδι. Συγκεντρωνόμαστε ούτως ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένη για το παιχνίδι. Καμία κυπριακή ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη τέτοια περίοδο. Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε και άλλα προβλήματα. Είναι οι τραυματίες, είναι η ανετοιμότητα κάποιων άλλων ποδοσφαιριστών, αλλά και το ότι ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Δεν πάμε για να κάνουμε μια μεγάλη εμφάνιση. Σημασία έχει να κερδίσουμε αυτό που θέλουμε. Αυτό που θέλουμε να είναι αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης. Οι παίκτες θα παρουσιαστούν σοβαροί, πειθαρχημένοι, θα δώσουν πάθος και ψυχή και όταν το κάνουν θα βγει κάτι καλό. Παρακολούθησαν πλάνα από τον αντίπαλο μας. Γνωρίζουν πολύ καλά την ομάδα και ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν».

Για τους τραυματίες:

Σιέλης και Δημητρίου είναι σίγουρα εκτός. Δεν είναι απόλυτα κάποιοι έτοιμοι, ενώ υπάρχουν και αυτοί που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, όμως δεν θα μπορούν να αγωνιστούν για ένα 90 λεπτά. Γκριγκαλασβίλι και Αβραάμ προπονήθηκαν κανονικά και δεν ένιωσαν ενοχλήσεις. Κολαούτι, Σοσιάν και Μάκος είναι πίσω. Ο Κάλβο προπονήθηκε και χθες δεν ένιωσε ενοχλήσεις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ