Η διάσκεψη τύπου του Κασσιανού: «Η πρόκριση θα παιχτεί στα δύο παιγνίδια»

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα η διάσκεψη τύπου του προπονητή της ομάδας μας εν όψει του αγώνα της Πέμπτης απέναντι στη σουηδική Γκέφλε για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο κ. Κασσιανός ανέφερε ότι νιώθει πως θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Πέμπτης και θα έχουμε καλή παρουσία, τονίζοντας πως η πρόκριση θα παιχτεί στα δύο παιγνίδια. Για τη Γκέφλε, τόνισε πως έχουμε μελετήσει καλά τη σουηδική ομάδα και πως στα φιλικά κάναμε αρκετές δοκιμές για να βγάλουμε τα καλύτερα συμπεράσματα. Υπογράμμισε ότι η κάθε μέρα που περνά είναι ευεργετική για την ομάδα μας.

Σε ότι αφορά τον στόχο, ξεκαθάρισε ότι η πρόκριση είναι αδιαπραγμάτευτη. Το επιτάσσει η ιστορία μας, αλλά και οι οικονομικές συνθήκες. Θεωρεί ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο η απουσία του κόσμου, είναι το μεγαλύτερο από τα προβλήματά μας. Πρέπει όμως να μάθουμε να ζούμε με αυτά, δήλωσε ο Χριστάκης Κασσιανός.

Για τον Γκονζάλο Γκαρσία, ανέφερε πως θα είναι κανονικά στην αποστολή με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ για τη μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών είπε ότι δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Δεν μας ενδιαφέρει ο Ρουμάνος Ντράκος Γκριγκόρε που ανέφεραν ΜΜΕ της χώρας του.

Δεν στάθηκε ιδιαίτερα στο φιλικό με τον Απόλλωνα, εξηγώντας πως ήταν μια κακή παρένθεση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ