Κυπριακό λογισμικό για τις Ακαδημίες

Παρουσιάστηκε χθες στο Αντώνης Παπαδόπουλος το λογισμικό που αναπτύχθηκε από φοιτητές του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό, για λογαριασμό των Ακαδημιών μας. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης των αγωνιστικών και λογιστικών θεμάτων των ακαδημιών, όπως και διαχείρισης υλικού, το οποίο εγκαθίσταται τοπικά σε κάθε κλιμάκιο.

Το λογισμικό αναπτύχθηκε από τους φοιτητές Σάββα Ζαννέτου, Βαλάντη Χαραλάμπους, Γιάγκο Βιτσαΐδη και Σωτήρη Μάρκου, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του Ανορθωσιάτη Αναπληρωτή Καθηγητή Ανδρέα Ανδρέου, του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, στα πλαίσια του μαθήματος Τεχνολογίας Λογισμικού.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα, το οποίο εάν χρησιμοποιηθεί σωστά, θα βοηθήσει τα μέγιστα στην καλύτερη οργάνωση των ακαδημιών μας αλλά και την παρακολούθηση των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Ακαδημιών:

Παραδόθηκε χθες στην διοίκηση των ακαδημιών του σωματείου ειδικό λογισμικό σύστημα το οποίο ετοιμάστηκε από φοιτητές του ΤΕΠΑΚ οι οποίοι δούλεψαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς με βάση τις ανάγκες των ακαδημιών της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ παγκύπρια.

Το λογισμικό έχει την δυνατότητα λογιστικού ελέγχου εσόδων και εξόδων, δυνατότητα εγγραφής παιδιών με ηλεκτρονική απόδειξη, διαχείριση και αρχείο προσωπικού και ποδοσφαιριστών, καταγραφή αθλητικού υλικού, καταγραφή στατιστικών ανά αγώνα σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.
Στόχος της δημιουργίας του εν λόγω λογισμικού είναι η πλήρης διαφάνεια, η ταχύτερη εξυπηρέτηση των γονιών των ποδοσφαιριστών, η δημιουργία αρχείου για όλα τα παιδιά που εγγράφονται στις ακαδημίες μας και η αποτελεσματικότερη και μεθοδικότερη δουλεία των προπονητών μας έναντι των ομάδων μας.
 
Σε συγκέντρωση που έγινε χθες στις εγκαταστάσεις του «Αντώνης Παπαδόπουλος» παρουσιάστηκε το σύστημα σε όλους τους χειριστές των κλιμακίων μας Λάρνακας, Λεμεσού, Λευκωσίας και Ελεύθερης Αμμοχώστου οι οποίοι θα το λειτουργήσουν με την έναρξη της νέας περιόδου.
 
Το Δ.Σ και η επιτροπή ακαδημιών θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Αναπληρωτή Καθηγητή Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΤΕΠΑΚ κύριο Ανδρέα Ανδρέου και τους προπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος Σάββα Ζαννέτου, Βαλάντη Χαραλαμπούς, Γιάγκο Βιτσαίδη και Σωτήρη Μάρκου. Το σωματείο θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς την ομάδα που δούλεψε για το λογισμικό αυτό παρέδωσε χθες μέσω του αναπληρωτή προέδρου του σωματείου Χρίστου Γεράνη το μυθικό φοίνικα, έμβλημα του σωματείου μας στους φοιτητές και τον καθηγητή τους.
 
Διεύθυνση Ακαδημιών  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ