Ποιοί πονοκεφαλιάζουν τον Χρίστο Κασσιανό;

Με αρκετές απουσίες θα παρουσιαστεί την προσεχή Πέμπτη η ομάδα μας, για πολλούς και διάφορους λόγους, οι οποίοι έχουν να κάνουν είτε με τραυματισμούς, είτε με ανετοιμότητα ποδοσφαιριστών.

Πιάνοντας τα πράγματα από την αρχή, στη λίστα για τα παιχνίδια με την Γκέφλε έχουν δηλωθεί 24 ποδοσφαιριστές, ενώ εκκρεμεί η δήλωση του Γκονζάλο Γκαρσία που ήρθε την υστάτη, μετά την κατάθεση της λίστας. Από αυτή, πρέπει να σημειώσουμε ότι απουσιάζει το όνομα του νεαρού αμυντικού Δημήτρη Οικονόμου. Δικαιολογημένη η απουσία του Τζέισον Δημητρίου αφού θα περάσουν ακόμα μερικές βδομάδες μέχρι που να είναι έτοιμος να προπονηθεί κανονικά και ακόμα περισσότερες για να αγωνιστεί.

Απ΄εκεί και πέρα, ο Βαλεντίνος Σιέλης παρότι έχει δηλωθεί κανονικά στη λίστα με το δυναμικό μας, δεν είναι σε θέση να βοηθήσει, καθώς αντιμετωπίζει ακόμα πρόβλημα τραυματισμού. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους Τόνι Κάλβο και Σότα Γκριγκαλασβίλι που επίσης είναι εκτός πλάνων του Χριστάκη Κασσιανού, τουλάχιστον για το πρώτο παιχνίδι.

Τέλος, πάμε και στους υγιείς αλλά ανέτοιμους. Όπως ανέφερε χθες το μεσημέρι ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, σε αυτή την κατηγορία πρέπει να συμπεριλάβουμε τους Αμίτ Μπεν Σουσιάν, Γκονζάλο Γκαρσία, Ρομπέρτο Κολαούτι και Γρηγόρη Μάκο. Ο Ισραηλινός δεν πήρε ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής στο φιλικό της Παρασκευής και συνεπώς το πιο πιθανό είναι να βρεθεί εκτός αποστολής. Ο Γκαρσία ήταν έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης αφού έκανε προετοιμασία με τη Μακάμπι, ενώ έδειξε ορεξάτος στο φιλικό. Πολύ πιθανόν να είναι στην αποστολή, ίσως και στην αρχική εντεκάδα, αφού ο Μαρσίνιο δεν δείχνει πολλά πράγματα για την ώρα. Ο Κολαούτι έδειξε να έχει μερικά παραπανίσια κιλά ενώ δεν φάνηκε να έδεσε με τους συμποδοσφαιριστές του, ενώ ούτε κι ο Μάκος θεωρείται σε καμιά περίπτωση έτοιμος. Εάν ο πρώτος έχει έστω κάποια πιθανότητα να ντυθεί βασικός, δεν ισχύει το ίδιο για τον Ελλαδίτη.

Μέχρι αύριο που θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν το ματς, αναμένεται να ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο το σκηνικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ