Δοκιμές εν όψει Γκέφλε – Παβίσεβιτς στα δεξιά

Έμφαση στην αμυντική τακτική περιείχε η σημερινή προπόνηση με τον Χριστάκη Κασσιανό να παρουσιάζεται διαβασμένος για την τακτική της Γκέφλε. Ο προπονητής έδωσε έμφαση στην αντιμετώπιση μακρινών μπαλιών σε ψηλό επιθετικό, ενώ παράλληλα δοκίμασε τον Παβίσεβιτς στο δεξί άκρο της άμυνας.

Όπως προαναφέραμε σε προηγούμενες αναλύσεις του παιχνιδιού της Γκέφλε, η σουηδική ομάδα έχει προσαρμόσει το παιχνίδι της γύρω από τον πανύψηλο (1.91) επιθετικό Mikael Dahlberg, με τον Χριστάκη Κασσιανό να προσθέτει ύψος και εμπειρία στην αμυντική τετράδα. Συγκεκριμένα, στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ο Γκάλαμαζ είχε ως παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας τον Ζόρζε, ενώ ο Άντιτς μετατοπίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφήνοντας το δεξί για τον Παβίσεβιτς.

Όσον αφορά στην μεσοεπιθετική γραμμή, πόντους φαίνεται να κερδίζουν οι Κολαούτι και Γκονζάλο Γκαρσία οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερα ορεξάτοι. Στα δύο άκρα, ο Χριστάκης Κασσιανός φάνηκε να μην είναι διατεθειμένος να προβεί σε αλλαγές με τους Φοφανά και Οχαγιόν να παίρνουν τα περισσότερα λεπτά προπόνησης με την βασική ενδεκάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ