Στα σκαριά νέα μεταγραφή

Η θλιβερή απόδοση της αμυντικής μας γραμμής στο φιλικό της Παρασκευής με τον Απόλλωνα, γεννούν σκέψεις για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας, αυτή τη φορά στην αμυντική γραμμή, όπου υπάρχει έλλειψη ταχύτητας στο αμυντικό δίδυμο. Δύο από τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας, Ζόρζε και Γκάλαμαζ, δεν διακρίνονται για την ταχύτητά τους, στοιχείο που προβληματίζει τον Χριστάκη Κασσιανό, καθώς όπως είδαμε και την Παρασκευή, η ομάδα θα έχει σοβαρό πρόβλημα απέναντι σε ομάδες που επιτίθενται με όπλο την ταχύτητά τους.

Η ομάδα δικαιούται να κάνει ακόμα μία μεταγραφή κοινοτικού ή ξένου ποδοσφαιριστή και πιθανόν να την χρησιμοποιήσουμε για την απόκτηση αμυντικού. Δεν θα ήταν παράξενο να υπάρξει κάποια αποχώρηση από το ρόστερ, καθώς το μισθολόγιο ήδη ξεπέρασε κατά πολύ το ενάμιση εκατομμύριο που ανέφερε προ μερικών μηνών ο Σάββας Κάκος.

Τα δύο παιγνίδια με την Γκέφλε θα είναι ο καλύτερος καθρέφτης για το αν η ομάδα χρειάζεται ακόμη έναν αμυντικό, μετά το πρώτο δείγμα επί Κυπριακού εδάφους την προηγούμενη Παρασκευή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ