Δεν θα συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία η ΝΟΑ/Ανόρθωσις

Η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου / Ανόρθωσις, απεφάσισε τελικά όπως μη συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας γυναικών, παρά την πανάξια άνοδο στη μεγάλη κατηγορία που κέρδισε κατά την περσινή περίοδο. Αυτό ανακοινώθηκε τελεσίδικα από την ομάδα μας, κατά τη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας.

Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της ΝΟA, θεωρούν ότι τίθεται θέμα ηθικής τάξης να αγωνιστεί η ομάδα μας στην πρώτη κατηγορία, από την στιγμή που ήδη έχουμε την γυναικεία πετοσφαιρική Ανόρθωση, η οποία πέρσι πήρε το αήττητο νταμπλ στο πρωτάθλημα γυναικών.

Θυμίζουμε ότι, η ΝΟΑ/Ανόρθωσις είναι σωματείο που εδρεύει προσωρινά στη Λεμεσό, με δικό του καταστατικό, το οποίο ωστόσο προνοεί για να είναι κάποιος μέλος του, να είναι απαραιτήτως και μέλος του σωματείου “Ανόρθωσις Αμμοχώστου”. Συνεπώς, είναι ουσιαστικά θυγατρικό σωματείο.

Θεωρούμε ότι οι απόφαση τιμά τους ανθρώπους της ΝΟΑ, παρόλο που δεν είχαν κάποια υποχρέωση να τη λάβουν, καθώς εμείς δεν έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε φιλικά παιχνίδια με ομάδες δορυφόρους. Στη μεγάλη κατηγορία, συνεπεία της δικής μας απόφασης, ανεβαίνει – εκτός απροόπτου – ο δευτεραθλητής β΄κατηγορίας Παφιακός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ