Δεν δηλώθηκε ο Γκαρσία για Γκέφλε, μπορεί να δηλωθεί όμως μέχρι την παραμονή

Χθες η ομάδα μας απέστειλε στην UEFA τη λίστα με τους 25 ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιγνίδια με τη Γκέφλε για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Από τη λίστα απουσιάζει το όνομα του Γκονζάλο Γκαρσία, καθώς η ομάδα δεν μπορούσε να προλάβει το χρονικό περιορισμό καθώς τα χαρτιά που χρειάζονται για τον Ουρουγουανό για να δηλωθεί δεν ήταν έτοιμα.

Όμως, ένας κανονισμός της UEFA επιτρέπει σε μία ομάδα να κάνει μέχρι μία αλλαγή στη λίστα με τους 25 αυτούς ποδοσφαιριστές,  μέχρι μία ημέρα πριν το πρώτο Ευρωπαϊκό παιγνίδι. Μπορεί ο Γκαρσία να εντάχθηκε μόλις χθες με την υπόλοιπη ομάδα, όμως από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος και αναμένεται να είναι ο ποδοσφαιριστής που θα δηλωθεί για τα παιγνίδια με τη Γκέφλε μέχρι τον πρώτο αγώνα.

Ο Γκαρσία αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα και πρόλαβε να δείξει ένα μικρό μέρος του ταλέντου του, σε μία κατά τα άλλα καταστροφική εμφάνιση, και θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα χτιστεί η νέα Ανόρθωση πάνω του.

Ο κανονισμός της UEFA για την εγγραφή ποδοσφαιριστών που δεν έχουν δηλωθεί στην αρχική λίστα:

kanonismos

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ