Προκλητικός ο Περδίκης για τα γήπεδα φούτσαλ της Ανόρθωσης

Προκλητικός παρουσιάστηκε σήμερα ο Βουλευτής των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης ο οποίος σε σημερινή συνεδρία της Επιτροπής Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, ανέφερε πως η Ανόρθωση «παρανομεί κατάφορα εις βάρος της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής στην οποία βρίσκονται τα γήπεδα φούτσαλ», αναφορικά με τα φούτσαλ στης ομάδας μας στη Λάρνακα.

Όπως είπε ο κ. Περδίκης, «αυτά τα δύο γήπεδα φόυτσαλ λειτουργούν σχεδόν 18 ώρες ημερησίως, με τη δημιουργία τους καταστράφηκε μια ζώνη πρασίνου μεταξύ των κατοικιών και των γηπέδων, χρησιμοποιούν τους προβολείς μέχρι αργά τη νύχτα γεγονός που προκαλεί φωτορύπανση, υπάρχει μεγάλη κίνηση αυτοκινήτων μέχρι αργά τη νύχτα γεγονός που προκαλεί οχληρία και ηχορύπανση και διαθέτουν και καφετέρια η οποία λειτουργεί παράνομα».

Αν είναι δυνατόν κύριε Περδίκη. Μεγάλη διακίνηση αυτοκινήτων στο δρόμο… Από πότε ο δρόμος έχει μέγιστο αριθμό αυτοκινήτων που μπορούν να διακινούνται σε αυτό; Φοτορύπανση μας λες κύριε Περδίκη. Σε όλη την περιοχή το βράδυ επικρατεί πλήρης συσκότιση και ενοχλούν τα φώτα των φούτσαλ… Ναι, υπάρχει και καφετέρια για τις ανάγκες αυτών που αγωνίζονται στα γήπεδα φούτσαλ. Να τιμωρηθεί η Ανόρθωση κύριε Περδίκη! Άμεσα! Αυτά και θα επανέλθουμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ