Η δεύτερη θέση για Champions League…

Με τα τυπικά να απομένουν για να ολοκληρωθεί κι επίσημα η μεταγραφή του Γκονζάλο Γκαρσία στην ομάδα μας, είναι πλέον ξεκάθαρο πως η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία έχουν βάλει ψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν, παρά την οικονομική στενότητα.

Η Ανόρθωση, μείωσε κατά πολύ το μπάτζετ της περσινής σεζόν, αποδέσμευσε και άφησε να φύγουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, όμως κατάφερε να διατηρήσει ένα δυνατό κορμό, φέρνοντας παίκτες πρώτης κλάσης, όπως οι Κολαούτι, Γκαρσία, Μάκος, Δημητρίου και Παβίσεβιτς.

Αυτές οι ηχηρές μεταγραφές, δίνουν το μήνυμα πως οι στόχοι μας και φέτος θα είναι πρωταγωνιστικοί, σε αντίθεση με τα όσα αφήθηκαν να νοηθούν στην Γενική Συνέλευση, πως η ομάδα θα έμπαινε σε χρόνια… λιτότητας.

Το πρωτάθλημα τη νέα χρονιά, δίνει δύο εισιτήρια για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου και αυτό φαίνεται πως είναι το μεγάλο στοίχημα της ομάδας μας. Ίσως μια τελευταία προσπάθεια, για να καταφέρει να κάνει την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης, που θα την επαναφέρουν και στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη και που θα κλείσουν πάρα πολλές οικονομικές «τρύπες» που την ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ