ΠΑΝΣΥΦΙ «Ψυχολογική και οικονομική ενίσχυση»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ της ομάδας μας, καλώντας άπαντες να βρεθούν στο φιλικό της Παρασκευής, για ψυχολογική αλλά και οικονομική ενίσχυση της ομάδας, όπως αναφέρει. Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας να παρευρεθούν στον φιλικό αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας με τον Απόλλωνα, την Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η παρουσία μας οφείλει να στείλει μήνυμα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ότι θα είμαστε στο πλευρό τους, παρά την εξοντωτική ποινή των τριών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών από την UEFA.

Επιπλέον, ενημερώνουμε το μεγάλο Ανορθωσιάτικο κόσμο, ότι μετά από πρωτοβουλία του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ., από την Παρασκευή θα πωλούνται λαχνοί εισφοράς προς το Σωματείο, αντί εισιτηρίου για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας. Καλούμε όλους τους Ανορθωσιάτες να συμπαρασταθούν σε αυτή την πρωτοβουλία οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου. Η ίδια πρακτική θα ακολουθηθεί και για τα επόμενα ευρωπαϊκά κεκλεισμένων.

Τέλος, πληροφορούμε ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. και η έκδοση εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

ΥΓ: 11 Ιουλίου 2011: 13 νεκροί.
9 Ιουλίου 2013: Ένας ετοιμοθάνατος και τρεις πυροσβέστες φυλακή.
Η δικαιοσύνη δε χάνει ευκαιρία να μας αποδείξει την τύφλα της.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ