Κασσιανός: «Έχει μέλλον αυτή η ομάδα»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο προπονητής της ομάδας Χριστάκης Κασσιανός, ο οποίος αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας μέχρι σήμερα καθώς και σε άλλα θέματα που σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αναλυτικά:

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας:

«Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε για να αρχίσουμε τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη. Ήταν λίγος ο χρόνος που είχαμε μπροστά μας. Κάναμε ένα πρόγραμμα για να έχουμε διάρκεια αλλά και να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι. Έχουμε πάρει πολλά, έχουμε αποκομίσει θετικά συμπεράσματα και αρκετά αρνητικά τα οποία θα δουλέψουμε για να ελαττώνονται».

Για την κατάσταση ετοιμότητας της ομάδας:

«Δεν μπορεί να είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουμε τα παιχνίδια που έχουν στα πόδια τους οι Σουηδοί. Κάποια παιδιά δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας.. Κάποιοι έκαναν ειδικό πρόγραμμα. Έχουμε πολλά καινούργια παιδιά και έχουμε το θέμα της ομοιογένειας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε καλές κινήσεις στα πλαίσια που χαράξαμε για να φέρουμε παιδιά που έπρεπε να ξέρουν που έρχονται. Θέλαμε να δώσουμε και ποιότητα και τα δικά μας χαρακτηριστικά που έχει να κάνει με την ταχύτητα και τη νοοτροπία νικητή. Ο κόσμος πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός. Ο χρόνος είναι υπέρ μας. Είμαι πολύ σίγουρος για αυτή την ομάδα. Έχει πολύ μέλλον. Έχω πολύ θετική άποψη για αυτή την ομάδα. Όμως δεν είμαστε έτοιμοι. Να μην περιμένει πολλά πράγματα αυτή την περίοδο ο κόσμος. Πρέπει να σταθεί κοντά στην ομάδα και να δώσει μεγάλη πίστωση χρόνου. Αυτή η ομάδα χρόνο με το χρόνο θα γίνεται καλύτερη».

Για την κατάσταση Σιέλη, Κάλβο και Μάκου:

«Έχουν τραυματισμούς, είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, όμως κάνουν πρόοδο. Δεν μπορούμε να προδιαγράψουμε».

Για τη Γκέφλε:

«Είναι πολύ δυνατή ομάδα. Είναι ψηλή ομάδα. Παίζει συγκεκριμένο σύστημα σε όλα τα παιχνίδια και θέλει πολλή προσοχή. Είναι πολύ πιο έτοιμη από εμάς. Είναι δύσκολη ομάδα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ