Οι πρώτες σημαντικές σημειώσεις

Στα πρώτα τρία φιλικά επί Ολλανδικού εδάφους, ο προπονητής της ομάδας Χριστάκης Κασσιανός μοίρασε τον χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές και έβγαλε κάποια πρώτα συμπεράσματα. Από σήμερα όμως ο κ. Κασσιανός θα πρέπει να δείξει επί χάρτου τις πρώτες του σκέψεις για τα επερχόμενα ευρωπαϊκά παιγνίδια, καθώς απομένουν δύο φιλικά και μετά θα δώσουμε την πρώτο μας παιγνίδι με την Γκέφλε, όπως δείχνουν τα πράγματα, στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Αναμένουμε σήμερα λοιπόν στο φιλικό απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον Κύπριο προπονητή να δείχνει τις προθέσεις του ετοιμάζοντας μία εντεκάδα «Ευρώπης», και δίνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αυτούς που θα τραβήξουν κουπί στα πρώτα επίσημα παιγνίδια. Με δύο φιλικά παιγνίδια να απομένουν όπως αναφέραμε, ο κ. Κασσιανός δεν έχει πολύ χρόνο και πολλά παιχνίδια μπροστά του για να κάνει περισσότερες αλχημείες και πρέπει σιγά σιγά να κατασταλάξει στα σχέδια του.

Φυσικά, υπάρχουν και αρκετές απουσίες ποδοσφαιριστών όπως οι Δημητρίου, Αβραάμ, Σιέλης και Κάλβο, κάτι που κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη να «βρεθεί» σύντομα ο βασικός κορμός για να αποκτήσει ομοιογένεια η ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ