«Συνιδιοκτησία» με τη Μόναχο 1860 ο Μάκος – Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Γρηγόρης Μάκος είναι η τελευταία χρονικά μεταγραφή για την ομάδα μας, μία μεταγραφή που όπως είπαμε αυξάνει κατά πολύ την ποιότητα στο χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά και της ομάδας γενικότερα.

Στην Ανόρθωση ο Ελλαδίτης μέσος θα αμείβεται με ένα πολύ χαμηλό ποσό για την αξία του, καθώς η ομάδα μας θα πληρώνει μέρος του συμβολαίου του και όχι ολόκληρο. Και αυτό, γιατί παρά τη μεταγραφή του στην ομάδα μας, θα υπάρχει κάποιο καθεστώς «συνιδιοκτησίας» μαζί με την προηγούμενη του ομάδα, τη Γερμανική Μόναχο 1860.

Αναλυτικά, η ομάδα μας θα πληρώνει τις 100 χιλιάδες Ευρώ του υφιστάμενου συμβολαίου του, και τις υπόλοιπες περίπου 200 χιλιάδες θα πληρώνει η Γερμανική ομάδα. Το συμβόλαιο του Μάκου ολοκληρώνεται το 2015, και μέχρι εκείνη την περίοδο οι δύο ομάδες θα «κατέχουν» μαζί τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Και εξηγούμε.

Αν κατά την παρουσία του στην ομάδα μας, έρθει κάποια πρόταση στην Ανόρθωση για να πωλήσει τον ποδοσφαιριστή, τότε η Γερμανική ομάδα θα πάρει κάποιο ποσό από την αξία της πώλησης. Την ίδια ώρα, η Γερμανική ομάδα θα μπορεί να βρει υποψήφιους αγοραστές για το Γρηγόρη Μάκο, και σε αυτή την περίπτωση η ομάδα μας θα δικαιούται με τη σειρά της ποσοστό επί της πώλησης.

Ο ποδοσφαιριστής έρχεται με ελευθέρα μεταγραφή στην ομάδα μας και όχι δανεικός, αλλά για να πραγματοποιηθεί αυτή η πολύ σημαντική κίνηση, έπρεπε να υπάρξουν αυτοί οι όροι που προαναφέραμε. Σε τέτοιους οικονομικά δύσκολους καιρούς όμως, η ευκαιρία να φέρεις ποδοσφαιριστή της αξίας του Γρηγόρη Μάκου με τόσο μικρό κόστος, θεωρείται επιτυχία που πιστώνεται η διοίκηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ