Αναμένουν κίνηση στα διαρκείας

Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινήθηκαν μέχρι στιγμής τα εισιτήρια διαρκείας, με τον εκπρόσωπο επικοινωνίας του Σωματείου να κάνει λόγο στο Σούπερ Σπορ για μόλις 700 εισιτήρια, ενώ απομένουν δυο μέρες για τη λήξη της περιόδου ανανέωσης υφιστάμενων κατόχων. Δυο οι βασικοί λόγοι για το φαινόμενο: Αφ’ ενός η οικονομική κρίση, η ανεργία και η αβεβαιότητα που υπάρχει, αφετέρου η απογοήτευση από τον τρόπο με τον οποίο απολέσαμε τον τίτλο κατά την περσινή περίοδο.

Οι διοικούντες τώρα, ποντάρουν στο ότι ο κόσμος θα εκτιμήσει τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν προς την κατεύθυνση ενίσχυσης της ομάδας μετά τις μαζικές αποδεσμεύσεις που σόκαραν το κοινό και θα ανταποδώσει ανανεώνοντας τις κάρτες διαρκείας του. Επιπλέον, ευελπιστούν ότι οι μειωμένες φετινές τιμές, είναι όντως τόσο ελκυστικές – αναλύσαμε και παλαιότερα ότι σε σχέση με την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων συμφέρει το φετινό διαρκείας – που θα γαργαλίσουν όχι μόνο τους παλαιούς κατόχους για να ανανεώσουν, αλλά θα προσελκύσουν και νέους.

Υπενθυμίζουμε τους περσινούς κατόχους διαρκείας, ότι η προθεσμία για την ανανέωση των καρτών τους λήγει μεθαύριο Παρασκευή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ