Μάκος στην Ολλανδία;

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν πρώτα στο δημοφιλές οπαδικό γκρουπ “anofans” στο facebook και λίγο αργότερα στο SentraGoal, η ομάδα μας τα έχει βρει σε όλα με τον Ελλαδίτη διεθνή Γρηγόρη Μάκο και ετοιμάζεται να τον ντύσει στα γαλανόλευκα.

Ο εικοσιεξάχρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε Πανιώνιο και ΑΕΚ, με παραστάσεις από το Euro 2012, διατηρεί συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά με τη Μόναχο 1860, η οποία ωστόσο είναι – σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα – πρόθυμη να τον παραχωρήσει με υποσχετική ενός έτους, αφού το κόστος μεταγραφής είναι απαγορευτικό για τα δικά μας δεδομένα.

Ο Μάκος γεννήθηκε στις 18/01/1987, αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας την περασμένη δεκαετία, από το 2003 μέχρι το 2009 ήταν βασικό μέλος του Πανιωνίου. Το 2009, η Α.Ε.Κ του Ντούσαν Μπάγεβιτς δαπάνησε ένα ποσό λίγο πιο κάτω από το εκατομμύριο για να τον εντάξει στη δύναμή της. Παρά το νωθρό ξεκίνημα του με τον δικέφαλο στο στήθος, καθιερώθηκε και ως εκ τούτου η κλήση του στην Εθνική δεν άργησε να έρθει. Η ανοδική πορεία του Μάκου σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα της Α.Ε.Κ το καλοκαίρι του 2012, τον έφεραν να παίρνει μεταγραφή στην Μόναχο 1860. Η περίοδος που μας πέρασε δεν ήταν η καλύτερη για τον Μάκο, καθώς ένας τραυματισμός τον κράτησε πολύ πίσω από τις πραγματικές του δυνατότητες και ως εκ τούτου κατέγραψε μόλις 11 συμμετοχές. Το όνομα του τις προάλλες έπαιξε και ως μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός μέσος, φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Χριστάκη Κασσιανού, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που θα κάνει την ποιοτική διαφορά στο κέντρο της νέας Μεγάλης Κυρίας που κτίζεται αυτή την στιγμή στην Ολλανδία.

Στο Χόντερλου – όπως έχουμε προαναφέρει – βρίσκεται ήδη ο εκτελεστικός σύμβουλος της ομάδας Φραντζέσκος Χ”Μιχαήλ, ενώ μεταβαίνει και ο πρόεδρος Σάββας Κάκος. Δεν αποκλείεται οι δύο, που αποτελούν και την επιτροπή προγραμματισμού, να βρίσκονται στην Ολλανδία για αυτόν ακριβώς το λόγο. Εξελίξεις αναμένονται με το ξημέρωμα της Τετάρτης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ