Ετοιμάστε βαλίτσες για Σουηδία

Δεν τίθεται θέμα συζήτησης για τον αντίπαλό μας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League καθώς η Gefle καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση πρόκριση, μέσα στην έδρα της Trans Narva.

Ο προπονητής της Σουηδικής ομάδας πραγματοποίησε 3 αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα απέναντι στην Djugarden. Συγκεκριμένα την θέση του Mattias Petersson κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Emil Hedvall, την θέση του Olof Mord στο κέντρο της άμυνας πήρε ο Anders Wikström ενώ ο Simon Lundevall προτιμήθηκε αντί του Sive Pekezela στην μεσαία γραμμή.

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, οι φιλοξενούμενοι έδωσαν διαπιστευτήρια με τον Orlov να σημαδεύει το δοκάρι στο 17ο λεπτό. Η υπεροχή της προσεχούς μας αντιπάλου καρποφόρησε λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου όταν ο Dubõkin έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο ύψους 1.92μ επιθετικός της Gefle, Mikael Dahlberg ο οποίος σκόραρε στο 57ο λεπτό και σημάδεψε το δοκάρι στο 70ο λεπτό. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Jonas Lantto γράφοντας το 0-3 στις καθυστερήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 17 τελικές προσπάθειες έναντι 11 των Εσθονών, εκ των οποίων 5 και 3 ήταν στον στόχο αντίστοιχα. Η Σουηδική ομάδα κέρδισε 7 κόρνερ έναντι 3 των γηπεδούχων, ενώ οι δύο τερματοφύλακες πραγματοποίησαν από 3 επεμβάσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ