Χωρίς Ντάλσιο…

Μία σημαντική απουσία θα έχει το ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ, καθώς ο Ντάλσιο δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ και, βάσει κανονισμών, η τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ είχε τη δυνατότητα να επιλέξει σε ποιο από τα επόμενα δύο παιχνίδια θα εξέτιε την ποινή του.

Η απόφαση ήταν να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στην ΑΕΛ και να μείνει εκτός από την αναμέτρηση με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Έτσι, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ χωρίς τον Ντάλσιο, σε ένα παιχνίδι που ήδη από νωρίς αποκτά τη δική του σημασία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και στο οποίο η «Μεγάλη Κυρία» θα επιδιώξει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ