Ισχυρή ώθηση στην επιθετική γραμμή

Η απόκτηση του Ρομπέρτο Κολαούτι είναι μία κίνηση που μας ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό στην επιθετική γραμμή για τη χρονιά που μας έρχεται. Εκτός από τη μεγάλη ποιότητα του ποδοσφαιριστή, το θετικό είναι ότι ο Αργεντίνος θα προλάβει την προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία, και θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα από τα πρώτα Ευρωπαϊκά παιγνίδια που θα δώσουμε σε λίγες εβδομάδες.

Η ομάδα μας είχε ανάγκη ένα τέτοιο επιθετικό, αυτόν που η δουλειά του είναι να τελειώνει τις φάσεις, εύκολες ή δύσκολες. Ας θυμηθούμε τι ευκαιρίες χάσαμε πέρσι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ευκαιρίες που αν γίνονταν τέρματα ίσως να ήμασταν και πρωταθλητές αυτή τη στιγμή.

Ο Κολαούτι προέρχεται από μία μέτρια χρονιά για τον ίδιο, αλλά δεν είχε τις συμμετοχές που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Έχει τη μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο να επανέλθει στα δικά του επίπεδα απόδοσης και να είναι το πρώτο κανόνι για την ομάδα μας αλλά και στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Αν μάλιστα ο Μαρσίνιο παρουσιαστεί όπως τον θυμόμαστε στο ΑΠΟΕΛ, τότε θα τροφοδοτήσει αρκετές φορές τον Αργεντίνο φορ στα αντίπαλα τετράγωνα και έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν ένα εξαιρετικό δίδυμο στο μεσοεπιθετικό άξονα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ